Dia Internacional de la Dona

Sílvia Cóppulo i Magda Bandera, protagonistes del Sopar de Dones d'Empresa

Empresàries, directives, executives i professionals lliberals. Dones d’Empresa aplegarà un centenar i mig de participants en el seu sopar anual, aquesta vegada al Vendrell

Redacció El Vendrell 05-03-2019 16:24 Lectures 1386
Sílvia Cóppulo i Magda Bandera, protagonistes del Sopar de Dones d'Empresa. EIX

Sílvia Cóppulo i Magda Bandera, protagonistes del Sopar de Dones d'Empresa. EIX

El col·lectiu vinculat a la FEGP ja ha confirmat que l’acte estarà presentat per la periodista i escriptora Magda Bandera, directora de La Marea, recentment guardonada amb el premi que atorga El Instituo de la Mujer, Premio Igualdad 2019 amb motiu del moviment Las Periodistas Paramos, juntament amb altres sis companyes.

Un dels moments més esperats de la Nit serà la intervenció de Sílvia Còppulo, presentadora i directora de El Divan (Catalunya Ràdio i TV3), que professarà la conferència Com comunicar persuadint. El diàleg estratègic.

Serà a partir de dos quarts de nou, quan es servirà la copa de benvinguda i s’afavorirà la interrelació entre les assistents, amb el fons jazz de l’Apocadixie Cotton Pickers.

Aquelles empreses que vulguin tenir major notorietat en aquest esdeveniment encara poden participar amb patrocini o bé amb aportació d’obsequis promocionals. Consulteu més informació a info@donesdempresa.cat o bé al telèfon 938 106 700.
 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans