Sant Jordi 2019

Roses amb complements naturals i fets a casa, principal tendència aquest Sant Jordi

Segons els majoristes de Mercabarna-flor, la coincidència amb Setmana Santa pot fer caure les vendes un 5% respecte l'any passat

ACN/ Àlex Recolons Barcelona 16-04-2019 10:36 Lectures 1077
Imatge de roses vermelles i roses aquest 16 d'abril de 2019 a Mercabarna. ACN

Imatge de roses vermelles i roses aquest 16 d'abril de 2019 a Mercabarna. ACN

Amb la rosa vermella com a protagonista indiscutible un any més, la principal tendència aquest Sant Jordi seran els complements naturals per engalanar les roses. Així, segons els especialistes de Mercabarna-flor, més enllà de l'espiga i la senyera tradicionals, cada cop més floristes aposten per materials com la fusta, les fibres naturals, la roba i fins i tot la ceràmica per acompanyar les flors i donar-los un valor afegit. Uns complements, a més, que en la majoria dels casos en fabriquen a Catalunya. Pel que fa a les vendes, els majoristes de Mercabarna preveuen no arribar als set milions d'unitats venudes, el que suposa un descens del 5% respecte l'any passat. Ho justifiquen pel fet que el Sant Jordi d'enguany arriba tot just després de la Setmana Santa, el que concentrarà les vendes en els últims dies.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No