Mossos

Denuncien el responsable d’un comerç de Sant Sadurní d’Anoia per vendre begudes alcohòliques a menors d’edat

El dispositiu de control de venda d’alcohol a menors es mantindrà durant tot l’estiu per a evitar-ne la venda

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 26-07-2019 19:41 Lectures 2358

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van denunciar el dia 18 de juliol el responsable d’un comerç de la població per vendre begudes alcohòliques a tres menors d’edat.

Els mossos van rebre informacions relacionades amb la venda de begudes alcohòliques directament a menors d’edat, motiu pel qual es va dissenyar un dispositiu de paisà el qual va controlar els comerços susceptibles de realitzar aquestes vendes prohibides per llei, fins comprovar com, efectivament, tres menors van adquirir una ampolla de licor de 40º en un d’aquests comerços, situat al centre de la població.

Observada la infracció els mossos van identificar al responsable del comerç i el van denunciar per la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat.

Aquest dispositiu serà vigent durant tot l’estiu i de forma selectiva es controlaran els establiments de venda de begudes alcohòliques amb l’objectiu d’impedir que els menors puguin adquirir-les.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament