Reis 2020

Creu Roja Joventut fa una crida per assolir l'objectiu de recollir 70.000 joguines per a infants vulnerables

Deu dies abans de tancar la campanya els manca el 20% de les joguines, sobretot per a infants d'entre 10 i 14 anys

ACN Barcelona 27-12-2019 16:32 Lectures 4478
Organitzadors de Creu Roja Manresa a la botiga de joguines. Imatge del 3 de gener del 2019. ACN

Organitzadors de Creu Roja Manresa a la botiga de joguines. Imatge del 3 de gener del 2019. ACN

A deu dies de tancar la campanya #ElsSeusDretsEnJoc, Creu Roja Joventut ha fet una crida a la col·laboració per aconseguir que assolir l'objectiu de repartir més de 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat. L'entitat ha recordat que els manca el 20% de l'objectiu i que sobretot, calen joguines per a infants d'entre deu i catorze anys, i recomana donar joguines educatives com ara llibres, jocs de taula interactius i material esportiu, i demana evitar joguines bèl·liques i sexistes a favor de les que siguin sostenibles i fomentin el joc cooperatiu. També demana que siguin joguines noves per garantir el dret de qualsevol infant a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

L'ONG ha habilitat més de cinquanta punts de recollida i múltiples activitats per sensibilitzar sobre el drets dels infants al joc. També ha organitzat diverses activitats i iniciatives com ara el concert d'aquest divendres a la sala Luz de Gas de Barcelona al qual s'hi pot accedir amb una joguina nova sense embolicar.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No