Crisi del coronavirus

Empresaris locals d'origen xinès donen mascaretes i gels desinfectants al Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf

'Des d’ahir hem estat rebent un allau de solidaritat per part de la ciutadania i empreses de la zona. Ens ha arribat material molt necessari com mascaretes i algunes bates'

L’Ajuntament de Vilafranca rep la donació de material de diverses empreses per fer front al Coronavirus

Empresaris locals xinesos donen mascaretes i gels desinfectants al Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf. EIX

Empresaris locals xinesos donen mascaretes i gels desinfectants al Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Diversos empresaris locals d'origen xinès han recaptat diners a la comarca del Garraf i han comprat material de protecció destinat al personal sanitari del territori. El col·lectiu ha fet aquest matí una primera donació de mascaretes, guants, bates impermeables i gels desinfectants al Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf, que des d'ahir està rebent un allau de solidaritat arran de la crida que van fer entre els empresaris del territori: "Des d’ahir hem estat rebent un allau de solidaritat per part de la ciutadania i empreses de la zona. Ens ha arribat material molt necessari com mascaretes i algunes bates. Volem donar les gràcies perquè per nosaltres és molt important disposar d’aquest material, a l’espera de què ens arribin comandes realitzades"

Per la seva part, l’Ajuntament de Vilafranca ha rebut la donació de 75 litres de gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans per part de l’empresa vilafranquina Recanvis Penedès. L’empresa, conscient de la mancança d’aquest producte d’higiene personal, es va posar en contacte amb l’Ajuntament per fer-ne donació. L’empresa ha comunicat que, si aconsegueix més estoc d’aquest material, també l’oferirà. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha agraït el compromís amb la ciutadania per part d’empreses del territori en un moment en què els recursos d’higiene i autoprotecció sanitària tenen molta demanda.

L’Ajuntament, a través de la Policia Local, ja ha fet arribar aquesta donació de gel hidroalcohòlic a equipaments sanitaris com el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny o l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

D’altra banda, l’empresa BC NON WOVENS, SL també ha fet donació de material per confeccionar mascaretes. Ahir, l’alcalde i regidors de diferents partits del consistori van confeccionar mascaretes que han estat destinades al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. L’altra meitat del material, ha estat lliurada a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès perquè puguin confeccionar les seves mascaretes d’acord amb les seves pròpies conveniències.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local