Flash

La 1a Fira de Solidaritat i Comerç Just de Cubelles es va haver de suspendre al migdia pel mal temps

Joan Rodríguez i Serra, regidor d’Acció Social i Sanitat valora molt positivament la participació de les més de 500 persones que es van acostar als estants participants durant el matí

Núria Subirà / Ràdio Cubelles 05-05-2004 22:22 Lectures 787

Arxivat a:

La 1a Fira de Solidaritat a Cubelles

La 1a Fira de Solidaritat a Cubelles

La 1a Fira de Solidaritat i Comerç Just va aplegar, diumenge, 12 associacions solidàries al nucli antic de Cubelles. La festa, però, es va haver de suspendre al migdia, degut a la pluja.

Entre les associacions solidàries que van participar cal destacar Intermon-Oxfam, Alternativa 3, SOS Racisme, ACAPS, Aldeas argentinas, Fundació per la pau, Fundación Nuestros Pequeños Hermanos de España, Red europea de diálogo Social, Humana, Tale-tálamo i la Creu Roja.

A les dotze del migdia havien visitat la Fira unes 500 persones, fet que demostra el grau d'interès dels ciutadans per temes relatius a la cooperació i la solidaritat. Joan Rodríguez i Serra, regidor d’Acció Social i Sanitat de l’Ajuntament de Cubelles ha valorat “com un èxit la participació de les més de 500 persones que han visitat aquesta Fira, fet que demostra l’interès que hi ha pels temes de sensibilització social a Cubelles i a la comarca”.

L'organització va haver de suspendre els actes de la tarda, com ara un taller de contes per als infants; un berenar solidari, amb degustació de menjars típics preparats per dones magrebines del curs d'alfabetització; i una exhibició musical del grup Endimari de Vilanova i la Geltrú. Per al regidor “és una llàstima que no es vegi recompensat l’esforç que han fet moltes persones per tal de dur a terme aquesta diada, i cal reconèixer la seva tasca”.

El regidor d'Acció Social, Joan Rodríguez i Serra s'ha mostrat molt satisfet de la participació i ha lamentat que la climatologia hagi perjudicat el desenvolupament de la Fira. “A causa del mal temps hi va haver estants que ja no van venir i d’altres als que se’ls hi va mullar tot el material”, comentava el regidor.

Per altra banda, el regidor està convençut que en les futures edicions de la Fira, s'espera aplegar més participants i augmentar el nombre d'activitats. “Esperem que de cara a l’any vinent hi hagi una participació més gran i el temps ens acompanyi. Aquesta edició ha estat una mostra de l’interès que desperten aquests tipus de Fires”.


Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No