Flash

La participació de Cubelles dins del Consorci del Garraf al Saló Internacional de Turisme de Catalunya va ser un èxit.

Prop de 2.500 persones van acostar-se a l'estant a demanar informació sobre la comarca. Les qüestions més solicitades són les rutes a peu i amb bicicleta.

Núria Subirà / Ràdio Cubelles 05-05-2004 22:24 Lectures 693

Arxivat a:

Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Saló Internacional de Turisme de Catalunya

El Consorci de Turisme del Garraf va estar present al Saló Internacional de Turisme de Barcelona (SITC) que va tenir lloc els dies 22, 23, 24 i 25 d’abril, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la comarca del Garraf.

L’estand del Garraf va estar situat al costat dels estants de Sitges i Vilanova i la Geltrú, dintre de l’espai de la Diputació de Barcelona “Turisme Total”.

Al voltant de 2.500 persones van passar per l’estant del Garraf amb l’objectiu de sol·licitar informació turística de la comarca, amb interessos diversos: rutes a peu o BTT, allotjament i restauració, la Ruta del Xató, el Palau Novella, el Parc Natural del Garraf, etc.

Dintre dels actes paral·lels del SITC, el dijous 22 a les 13h, el Consorci de Turisme del Garraf i la Diputació de Barcelona, van dur a terme la presentació del fulletó desplegable del Garraf, que va editar la Diputació de Barcelona i en el que es recullen un plànol de la comarca i els seus principals atractius turístics. El desplegable es va editar en 4 llengües: català, castellà, francès i anglès i properament es podrà trobar a totes les Oficines d’informació turística de la comarca. Mònica Fuster, responsable de l'Oficina de Turisme comentava que "d'aquí ben poc es podrà trobar a les oficines de Cubelles el tríptic informatiu".

L’alcalde de Cubelles Josep Marcillas va comentar que "la participació de Cubelles dins del Consorci de Turisme del Garraf al SITC és una bona manera de donar a conèixer el nostre poble, i valorem molt positivament la participació en tríptic informatiu del Garraf".

Durant l’acte de presentació, es va oferir al nombrós públic assistent una degustació dels dolços de la comarca: les Llunes de Vilanova, les Escumes de Sitges, les Pedres del Garraf de Sant Pere de Ribes i els Petons de Cubelles, acompanyats d’un vi Malvasia de Sitges, amb la col·laboració del Gremi de Pastissers de Vilanova i la Geltrú, Pastisseria Dolç de Cubelles, Pastisseria Pascual de Sant Pere de Ribes, Forn de l’Italià de Cubelles i l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.

La valoració del Consorci de Turisme del Garraf de la seva presencia al SITC és altament positiva, tant pel nombre de visitants de l’estant com per la quantitat de material de promoció que s’ha repartit entre el públic.


Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No