Node Garraf

La Llotja de Sant Pere de Ribes genera noves sinergies i oportunitats de negoci

Més de 60 empreses del Garraf i el Penedès elaboradores de productes de proximitat van participar del networking

Redacció Sant Pere de Ribes 10-06-2021 12:14 Lectures 1084
La Llotja de Sant Pere de Ribes genera noves sinergies i oportunitats de negoci. Node Garraf

La Llotja de Sant Pere de Ribes genera noves sinergies i oportunitats de negoci. Node Garraf

Aquest dimarts a Finca Mas Solers va tenir lloc la primera edició de La Llotja de Sant Pere de Ribes. Va ser un esdeveniment organitzat pels àmbits d’Origen i Turisme de NODE Garraf i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Més de 60 empreses del Garraf i el Penedès elaboradores de productes de proximitat van participar del networking. Entre les empreses participants s'hi trobaven cellers, productors i elaboradors, restaurants, allotjaments, empreses d'activitats, comerços especialitzats i entitats del comerç i l'hostaleria.

L'objectiu de la jornada era donar a conèixer les empreses del territori i generar noves sinergies i oportunitats a través de videopresentacions. A l'esmorzar d’interrelació es van degustar diversos productes del Garraf i del Penedès.

L’acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Abigail Garrido, i la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet; amb elles, la regidora de Turisme, Antònia Pulido, i el regidor de Comerç, Juan Garcia. Per par de Finca Mas Solers, Irene Sanz va ser l'amfitriona de la trobada. 

Aquest esdeveniment s'ha emmarcat en el programa d'actes de La Llotja, promogut per l'Agència NODE Garraf, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa