Rugbi

El S16 acaba la lliga amb un canvi d’imatge

Aquest dissabte s’ha acabat la lliga pel Sub16 del SEL Vilanova amb un gran partit dels nois d’Ulises, en un partit ajornat de la sisena jornada, a terres del Bages, al Congost de Manresa, amb el Catalunya Central

Sub16 del SEL Vilanova. Eix

Un partit que començava a les 11.30h amb fresqueta i amb un temps que feia preveure pluja, amb un camp perfecte per la pràctica del rugbi, amb dos equips que ja no es jugaven res després d’haver quedat fora del play-off pel títol de lliga. Un partit que l’únic al·licient era veure qui acabaria ocupant l’últim lloc de la classificació, important per l’autoestima i l’ànim de l’equip.

Partit molt repartit, amb una primera part per l’equip de casa, Cat. Central, i una segona, de remuntada, per l’equip visitant, Sel Vilanova. Un Sel, amb 15 jugadors, sense canvis, amb moltes baixes, amb Lucas Linares del nova Olivella de titular de tercera, amb el 6; i un Cat. Central amb una banqueta amb 7 canvis. Els errors a les mans en els dos equips, i la falta de precisió a els rucks del Sub.16, feia que el partit arribés amb un ajustat 19 a 17.

A la segona part l’equip de casa es veia superat pels nois d’Ulises que els esperonava a la mitja part i començaven a fer el joc, amb el que coneixem al Sel. La impotència en les files locals feia que en els minuts 31” i 68”, dos homes es carreguessin amb la targeta groga i que finalment el Cat. Central acabes el partit demanant l’hora, amb 13 jugadors de camp, després de la targeta vermella per una agressió al minut 45”, del jugador 28.

Al final el Sel va caure per 40 a 36, però va tenir el partit en les seves mans. Al final el Sel manté la cinquena plaça amb bonus defensiu i el Cat. Central acaba últim a la classificació. Això sí, l’actitud i l’alegria de l’equip va ser un altre. Acabar la lliga veient la cara dels jugadors i el públic va ser meravellós. Foto de família sota pals, gran tercer temps i cap a casa.

Acabada la lliga a l’espera del començament de la Copa aquest dissabte vinent l’equip es traslladarà a un torneig amistós a Salou, per jugar un partit contra un equip irlandès.

Classificació General: 1.-  CR. Senglars de Torroella, 43 punts; 2.- CN. Poble Nou, 43 punts; 3.- UE. Santboiana B, 27 punts; 4.- CR. Alella, 19 punts; 5.- Sel Vilanova, 5 punts; 6.- Cat. Central, 4 punts.

Play-off: Primer contra quart, i segon contra tercer.