Victòria per canviar la dinàmica i seguir somiant

Nou partit com a visitant del sènior vilanoví del CNB Vilanova, aquest cop a la pista del CB Valls

CB Valls - CNB Vilanova. Eix

CB VALLS BNA 57- CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 75

Després de dues dures derrotes els grocs havien de canviar la tendència si no volien perdre opcions d’enganxar-se a la part alta de la classificació.

Sortida amb Javi, Aleix, Carlos, Sugri i Edu. Per tal de sortir ben actius es planteja defensa a tota la pista, que ben aviat dona els seus fruïts, sobretot incomodant força l’arribada a l’estàtic dels locals. En atac Edu monopolitza l’anotació i dos triples de Carlos i Aleix al darrer minut fan marxar els parroquians 16-22 al final del primer quart.

La sortida al segon període és clau pel devenir del partit. Un parcial de 0-11 als cinc primers minuts, finalitzat amb dos triples d’un Javi tornant de lesió, col·loquen un 16-33 al lluminós. Reacció local que retalla distàncies, donant un toc d’atenció al Nou Bàsquet, 30-39 a la mitja part.

De nou cal una sortida tensa per mantenir el partit control3lat, però apareixen els fantasmes de les dues darreres jornades i els de Valls no donen el partit per perdut. Cinc bons darrers minuts, amb un Aleix descomunal a les dues cistelles, permeten als del Garraf encarar els darrers deu minuts amb un més 12 (42-54).

Grans minuts d’Alex, Collados i Nil, aquest darrer amb un triple al minut 3, que situa un alliberador 45-59. Falta rebre l’últim intent dels locals que tornen a col·locar-se a menys de deu punts. Però aquest cop els grocs no ho deixaran escapar, defensa molt seriosa i encert des del tir lliure donen una victòria balsàmica i molt important a l’equip. 57-75, amb tot l’equip sumant, amb el primers minuts després de molts mesos pel Burci, que ajudaran ben segur en els darrers tres partits de la primera fase.

Proper cap de setmana intens, amb doble jornada com a locals, dissabte davant el Pare Manyanet i diumenge del Reus Ploms. L’equip s’ha guanyat el dret a somiar entrar als quatre primers llocs que permeten jugar la fase d’ascens, i ben segur que ho donarà tot perquè així sigui. Seguim.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA : Sugri, Alex (2), Nil (5), Aleix (22), Collados (4), Javi (9), Burci (4), Carlos (6), Edu (22) i Miki (1).