Surten reforçats

L’equip reacciona a la segona meitat remuntant un 0-1, el dia del debut d’Arnau Moya i Roberto Angulo

UE Sitges A – Marianao Poblet. Toni Muñoz

Sitges A 3 – Marianao Poblet 1

El resultat aconseguit davant el Marianao Poblet per part de l’equip de Luri Sorroche els fa revifar i per tant hi ha lliga, a manca de vuit jornades perquè s’acabi el campionat l’equip sitgetà te dues proves de foc que pot fer tornar la il·lusió de l’ascens,  aquest dissabte l’equip viatja a Cubelles amb el que això significa, trobaran un conjunt necessitat de punts però és que a la propera jornada l’equip rep al Sant Mauro al municipal, dos finals que si l’equip és capaç de sumar de tres en tres els pots deixar un altre cop vius en la lluita pels dos llocs que donen l’ascens, després de locals reben al Sant Quirze i Atl. Prat Delta mentre que a camp contrari hauran de fer-ho davant el Sant Andreu de la Barca i la Fundació Atl. Vilafranca i Òdena en la darrera jornada en la es jugarà un Prat Sant Mauro.

El partit

No començava de la millor manera el partit per l’equip sitgetà, el gol del visitant Sergio al minut 17 tornava a generar molts dubtes a un Sitges que volia però poc encertat al darrer passi, tot en una primera meitat en la que l’equip no es va saber trobar en cap moment.

De nassos li anava el descans al Sitges A que sortia totalment transformat a la represa, el gol d’Alex Frutos al minut 47 despertava el bon joc donant més velocitat a la pilota semblant un conjunt totalment diferent, Alex Frutos de nou engaltant un magnífic xut capgirava el marcador posant el 2 a 1, i la emoció al matx tot i això és cert que els del Baix Llobregat no donaven el patit per perdut pressionant i molt, els canvis fets per el cos tècnic donaven frescor debutant les noves incorporacions de Roberto Angulo i el davanter Arnau Moya, al minut 90 un Geri imparable feia el tercer aconseguint d’aquesta manera la tranquil·litat en els darrers instants i d’aquesta manera aquest Sitges trenca una dinàmica de quatre derrotes consecutives i un empat surtin molt viu d’aquest enfrontament transcendental.

Alineació del Sitges A: Nito, Álvaro Montesinos, (Roberto Angulo 66) Alex Cubedo, Sacris, Carlos Henarejos (Over Ramos 78) César Gutiérrez, (Arnau Moya 55) Geri, Martí Ferret, (Ivan Valero 66) Alex Frutos, Guillem Fonoll, Dani Micley i (Victor Navarro 66).

De nou partit de caixa o faixa en el derbi comarcal entre el Cubelles i el Sitges A. Els de Xavi Vilagut son 11ens a la taula amb 23 punts, dels 20 partits jugats han guanyat 6, empatant 5 i perdent 9, l’hora d’inici les 17’15.