Cròniques i resultats dels partits del CB Sitges del cap de setmana

Aquest proper dimarts a Pins Vens es decidirà la primera plaça del grup en el partit que enfrontarà al Bàsquet Sitges-La Guixeta amb el Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc

Banqueta del sènior masculí del CB Sitges. Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Bàsquet Sitges – La Guixeta    80
C.B. Salou – Basquet Teresianes   77

N.Bellmonte 12, N.Guillen 6, A.Miguelsanz 8, JA.Bustos 6, O.Thiam 6, I.Ruiz, A.Villar, M.Perez, J.Carrion, O.Camprubi 20, V.Siriaco, N.Velasco 12, P.Cabezas 10, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials:   19-18  17-9   20-24   15-20  9-6

Dimecres passat, el Bàsquet Sitges- la Guixeta, patia la 3ª derrota de la temporada a pista de l'AB el Vendrell (62-53), en el partit jugat el passat dimecres dia 23, corresponent al partit ajornat per COVID de la primera volta, on els del Baix Penedès van completar un gran partit, amb una esplèndida defensa i un encert des de la línia de 3, que els va permetre una victòria amb la que seguir lluitant per una de les places que donen accés a la lliga per l'ascens a 1ª Catalana.

Però aquest final de lliga sense treva, donava en només 3 dies, una nova oportunitat per passar pàgina a aquesta derrota, i el partit que es va viure dissabte, va ser un matx emocionantíssim que enfrontava el Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta amb el 3er classificat, el CB Salou-Bàsquet Teresianes. Un partit decidit a la pròrroga a favor dels Sitgetans que va veure perillar la victòria després de malbaratar un avantatge de 17 punts a mitjan del tercer quart, per acabar guanyant de tres punts al període extra. El Salou va forçar la pròrroga amb dos tirs lliures a manca de 0.7 segons pel final del partit, i encara va tenir l'oportunitat de forçar la segona pròrroga, però per sort pels del Garraf, va errar el triple llençat instant abans que sonés la botzina.

Va ser un partit amb dues parts ben marcades, la primera meitat de domini local, que feien una bona feina en defensa i es mostraven encertats en els llançaments. Sis triples ficats als primers 20 minuts i la defensa al segon quart que va deixar anotar només 9 punts als de Salou, permetien obrir una petita escletxa de 9 punts al descans, 36 a 27.

La tornada de vestuari encara va ser millor pels homes de Balta Molina, i al minut 4 ja aconseguien la màxima diferència, 50 a 33. A partir de llavors, el Salou va reaccionar i va augmentar molt la intensitat defensiva, pressionant la sortida de la pilota i provocant pèrdues constants als Sitgetans. A ratxes anotadores els visitants s'acostaven al marcador i el tercer període va acabar encara amb avantatge sitgetà, 56 a 51.

Els tres minuts inicials del darrer quart van ser nefastos pels blancs, que es va veure superat al marcador 56-59. Reacció local ràpida per posar-se amunt 62-59. El partit va entrar en uns minuts d'igualtat. Tot semblava solucionat a manca d'un minut per acabar el partit quan el CB Sitges guanyava 71 a 65, però dues pèrdues i errades en atac permetien apropar-se al Salou 71-69. En el darrer atac dels visitants, els àrbitres van assenyalar la cinquena falta d'en Nacho Velasco a manca de menys d'un segon pel final. En Carlos Puigdomènech va tenir el cap fred, i tot i la pressió de la fabulosa afició local, va anotar els dos tirs lliures i, per tant, va forçar la pròrroga.

Amb un equip molt jove, el Bàsquet Sitges-La Guixeta va sortir bé al temps extra, i va anotar 6 punts d'inici. El Salou va reaccionar i va empatar de nou el partit. A menys de 30 segons pel final, l'Uri Camprubí va rebre falta en un llançament de tres punts, i també va tenir la sang freda d'anotar els tres tirs. L'emoció no va acabar aquí. El Salou va errar el seu atac, el Sitges va controlar el rebot, però quan quedaven dos segons va cometre dobles i la pilota va tornar a mans del Salou. Afortunadament pels locals el darrer llançament no va entrar.

Cal destacar el partit de l'Oriol Camprubí, amb 23 punts i excel·lents percentatges de llançament, en Pau Cabezas amb 10 punts, Nacho Velasco amb 12, l'Àngel Miguelsanz amb 8 punts i 13 rebots, i també en Nil Belmonte amb 9 punts i 11 rebots.

Aquest dimarts 29 de març a les 21:15 hores a Pins Vens es decidirà la primera plaça del grup en el partit que enfrontarà al Bàsquet Sitges-La Guixeta amb el Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc. Qui guanyi serà primer. Qui perdi, segon. Tots dos equips empatats a 3 derrotes. Els Sitgetans van guanyar en el primer partit de 2 punts amb una cistella sobre la botzina. Més igualtat, impossible.

I el proper diumenge dia 3 d’abril a les 18:30 hores, desplaçament a la pista del tercer classificat el Veterans C.B. Salle Reus.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bar-Rest. Poliesportiu - C.B. Cubelles  67
Bàsquet Sitges “B”     49

J.Mateo 9, A.Ruiz, Y.Pedroso 10, O.Porras 12, M.Emde 8, JE.Piñero, J.Bordonau 2, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona 6, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez 2, I.Vicente.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials:    16-14    20-6   12-11    19-18

Un desastrós segon període sentencia el Sitges davant del Cubelles.

El Sitges va sortir molt mentalitzat al primer període i tot i estar molt erràtic en el tir exterior va ser capaç d'aguantar l'embranzida local, 16-14. El segon període va ser tot el contrari del primer. Un joc en atac espès, combinat amb una defensa molt permissiva, catapultava el Cubelles que aconseguia un avantatge de setze punts al descans, 36-20, avantatge que trencaria el partit.

Després del descans el joc del Sitges va millorar i gràcies a alternatives defensives es va aconseguir competir els quarts que van ser força igualats.

A falta d'una jornada el Sènior B del Sitges haurà de jugar playoff de permanència a Territorial A.

El proper partit, últim de la fase regular, el sènior B jugarà dissabte dia 2 d’abril a les 18:45 hores a Pins Vens contra el A.E.E.Col·legi Cultural BDN - C

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Creu Alta Sabadell 2     53
Basquet Sitges “A”     56

J.Prat 2, M.Rubi 8, A.Mila 11, L.Mayoral, L.Chimeno 11, K.Ayouna 13, O.Miro, B.Reinon 5, A.Vernon 2, C.Alemany, M.Guell 2, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:   16-14  13-15   12-22  12-5

Partit número 20 pel junior sitgetà amb balanç de 15-4. Després d’haver certificat l’accés a les fases a l’anterior jornada, els sitgetans volien continuar amb aquesta dinàmica i aprofitar la derrota dels tercers classificats, la UE Sant Cugat, per assegurar-se la segona posició a la classificació.

Tot i tenir com a objectius no deixar de treballar i aprofitar aquests partits per solucionar diferents situacions que ens podem trobar a propers partits, l’inici dels del Garraf, verds en aquesta ocasió, no és la desitjada. Una passivitat defensiva i ofensiva que no tenia res a veure a la vista a l’últim partit com a local, feia que els locals poc a poc entressin al partit i estiguessin més còmodes que nosaltres amb un ritme de joc a base de contraatacs i moltes individualitats. Final del primer quart i el marcador ja ho demostra, 16-14, -2.

Segon quart i el ritme continua sent el mateix. La pilota es comença a moure amb major velocitat, però la falta d’encert en els tirs alliberats provoca que cadascú comenci a fer la guerra pel seu compte. No obstant, els últims minuts del quart són favorables pel Sitges i s’aconsegueix guanyar el parcial i empatar el marcador al final dels primers 20 minuts.

Inici de la segona part i, a diferència d’altres jornades, els sitgetans imposen un ritme molt alt en atac trobant situacions clares al contraatac on la pilota vola i els locals no arriben a defensar-ho. Això sumat a una bona defensa de l’1c1 i molta concentració per part de les ajudes defensives permet aconseguir una renta màxima de 13 punts, però un triple des del mig camp per part local retalla la diferència i capgira els ànims dels dos equips.

Últim quart i, igual que en altres jornades, els verds no aconsegueixen trencar el partit i permeten que els locals entrin, només 3 punts al quart durant 9 minuts i 40 segons. Tot i això, una defensa correcte fa que en cap moment els locals capgirin el marcador. Última possessió pels de Sabadell amb només un punt de diferència, temps mort. Però una bona defensa de la línia de passada del Karim permet recuperar la pilota, anotar al contraatac de manera fàcil i assegurar la setzena victòria dels de Sitges que es mantenen segons a la classificació a falta només de 2 partits.

Jugant 10 minuts és molt difícil guanyar un partit, avui s’ha fet, però si el junior sitgetà vol aspirar a aconseguir arribar lluny a les fases, la intensitat i el treball ha de ser durant 40 minuts.

Els dos últims partits d’aquesta fase regular son :

- el proper dissabte dia 2 d’abril a les 09:00 hores desplaçament a la pista del CBLLV-Junior M, de Lliça de Vall.

- el proper dissabte dia 9 d’abril a Pins Vens contra el Creu Alta Sabadell 2.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”     40
CEJ L’Hospitalet      59

Eric, Ignacio, Pol 8, Jaume 2, Samuel 2, Jhonatan 3, Hèctor 3, Lucas 9, Da Wei, Victor 6, Adrià, Gabriel 5, David F, Alejandro 2..

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials:   11-16  8-13   9-15  12-15

Es presentava un partit complicat per als de Sitges, s'enfrontaven al CEJ Hospitalet, un altre rival invicte en la lliga.

El partit va començar igualat amb intercanvi de cops i un nivell d'intensitat alt en defensa. Els visitants no van baixar el llistó defensiu i intercanviant defenses zonals amb individuals s'anaven distanciant en el marcador.

Els locals no van poder igualar el nivell d'intensitat i el poc encert en els tirs de tres punts feien que ficar canastra fos complicat. Així arribant al final del partit amb un menys 19 en el marcador.

Ve una setmana dura d'entrenaments ja que el cap de setmana que ve es tornen a trobar els mateixos equips.

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CEJ L’Hospitalet.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

CNB Vilanova Negre –AKO    65

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 12:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del CNB Vilanova negre - AKO

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B”     80
U.B. Llefià B       37

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

Aquest dissabte el Cadet B del Sitges va jugar contra la Unió Bàsquet Llefià.

El partit va començar amb un Sitges que trobava cistelles fàcils amb bastanta freqüència. I així ho indicava el marcador al final dels primers 10 minuts, que marcava un 19 a 6 pels locals. El segon quart el cadet del Sitges va passar completament per sobre del Llefià amb un parcial de 30 a 8 que deixava un avantatge gairebé impossible de remuntar pels visitants.

A la represa, el Sitges no va baixar el ritme i va establir un parcial de 22-10 en els primers 10 minuts de la segona meitat. A l'últim quart, els sitgetans van aprofitar per repartir minuts als menys habituals i acompanyada d'una defensa en zona plantejada pels visitants que al cadet sitgetà li va costar de trobar solucions, va deixar el resultat final de 80 a 37.

D'aquesta manera, els sitgetans no han trobat millor manera d'estrenar el pavelló nou que amb la seva primera victòria de temporada que ja feia temps que estaven buscant i mereixent. Van destacar Pablo Villacian amb 25 punts i Toni Montserrat amb 15 punts.

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del U.B. Llefià B.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Clotet Suzuki Sant Boi     65
Basquet Sitges “A”     15

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

Anem a jugar contra els líders del grup amb baixes importants i es veu reflectit en el marcador.
Tot i això donem la cara els 40 minuts i no baixem la intensitat fins l'últim minut de partit.

Felicitar als nois per l'esforç.

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Clotet Suzuki Sant Boi.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “B”     67
C.B. Esparreguera Groc     17

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

Partit fàcil de l'infantil B contra un Esparreguera amb tan sols 7 jugadors. Es van dominar tots els quarts i en el sisè quart el Basquet Sitges va tancar l'acta perquè ja guanyava de més de 50 punts. L'important que tots els jugadors van anotar i on van gaudir en general.

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Esparreguera Groc.

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Clotet Suzuki Sant Boi     34
Basquet Sitges “A”     61

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose i Martina

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

C.B. Vallirana      45
Basquet Sitges “B”     76

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco      Delegat: Martina
El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Vallirana.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”      59
Basket Molins Mixte Negre    23

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc     Delegat: Daniel Rucandio

Parcials :   12-0 7-9 10-6 7-0  2-2 0-4 17-0 4-2

Nova victòria del Premini per 59-23 contra el Basquet Molins. Tot i que no va ser un partit brillant pel Sitges, ja que va haver una manca de intensitat defensiva gran durant casi tot el partit. Per sort aquest cop vam solventar el partit desde l'atac.
Destacar positivament el partit completíssim del Julen i el show ofensiu del Drake. Una victòria que ens manté líders en solitari de moment

El proper partit diumenge dia 3 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Basket Molins Mixte Negre

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Jornada de DESCANS

Proper partit dissabte 2 d’abril a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de la Escola de Basquet CE Gelida

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc     Delegat:

Proper partit diumenge 15 de maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de C.B. Begues a jugar el seu segon torneig, entre els equips C.B. Esparreguera, C.B. Castellbisbal, Bàsquet Llor i Bàsquet Sitges

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Club Bàsquet Martorell     63
Bàsquet Sitges – La Oca     59

Clara 16, Núria 3, Enda 10, Belen 9, Laura, Anna, Xenia 6, Martina, Maika, Ona 4, Jana 2, Ainhoa, Berta 4, Marina, Gisela 5, Judit.

Entrenador: I.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:    19-15  19-16    15-5   10-23

Les sèniors es veuen superades per un Martorell amb molt encert des de la llarga distància. Un total de 8 triples, la majoria a la primera meitat del partit. S'ha arribat a un màxim avantatge de 17 punts al finalitzar el tercer període.

Les sitgetanes s'han apropat a tant sols 4 punts als últims minuts, però no han consolidat la remuntada.

El proper partit serà dissabte dia 2 d’abril a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Joventut Castelldefels Femení B .

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca     41
UE Sant Cugat Negre     51

Lucia F 4, Berta 4, Maria, Marina 4, Judit 3, Jimena, Ines 21, Lucia J 3, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna 2, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials:    9-2  15-10    12-17   5-22

Perdem l'oportunitat de assegurar-nos la primera posició del grup després d'un molt dolent últim quart.

Bon inici dels locals, amb una molt bona defensa que deixa les visitants en només 2 punts, tot i que no estem massa afortunades en atac i ens costa agafar avantatge en el marcador. Seguim amb la bona dinàmica al segon quart on només encaixem punts amb tirs lliures i un parell de triples.

Bon inici de tercer quart, amb 5 punts gairebé consecutius que amplien l'avantatge fins als 17 punts. A partir d'aquí canvi radical del partit, ens confiem, deixem de defensar i volem guanyar el partit de manera individual i no com un equip. Parcial de 12-39 als últims 15 minuts i segona derrota de la temporada. Depenem de nosaltres mateixos la última jornada, contra Llinars, amb la necessitat de no poder perdre de més de 8 punts per aconseguir la primera posició.

El proper partit diumenge dia 3 d’abril a les 17:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del segon classificat el C.B. Llinars.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

C.E.B. Pallejà      75
Basquet Sitges “A”     32

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E.B. Pallejà.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

C.B. Sant Andreu Negre
Basquet Sitges “A”

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Sant Andreu Negre

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Don Relax – C.B. Igualada MFA   58

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 2 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Don Relax – C.B. Igualada MFA