Marxa de resistència

L’1 de maig es celebrarà la 18a edició de la marxa 7 Cims

Prova no competitiva de resistència individual inclosa en el Circuit Català de Caminades de Resistència 2022

Presentació de la 18a edició de la marxa 7 Cims. Eix

Presentació de la 18a edició de la marxa 7 Cims. Eix

La marxa és oberta a tothom a partir del 14 anys el dia de la prova. Els participants fins 18 any, han de presentar autorització escrita dels pares o tutors i si tenen menys de 16 anys, a més, han d’anar acompanyats d’una persona adulta durant tot el recorregut que sota cap circumstància podrà continuar en la prova si abandona el o la menor. 

- Per aquesta edició s’amplien les inscripcions fins als 800 participants. 

- La sortida serà a les 6.30 hores del matí, a la carretera, davant l’Ajuntament de Torrelles de Foix i l’arribada a la Plaça Nova de la mateixa població. 

- Els participants tindran 15 hores per realitzar la prova. (És a dir, fins a les 21:30 hores). 

El recorregut d’aquesta edició té una distància de 59,2 km i 4.824 m de desnivell acumulat i estarà tot  senyalitzat amb cintes blanques de la FEEC i una senyal de punt de situació cada deu quilòmetres. També els  trams i encreuaments de carreteres que presentin perill estaran degudament senyalitzats.  Hi hauran situats 5 controls de pas, a més del control de material obligatori. També, 8 avituallaments, 4  sòlids i 4 líquids. 

Novetats en el recorregut d’aquest any

Una petita variant serà en la zona del Montmell. Un nou tram de 340 m de baixada. Girant a la dreta, abans de la creu del Montmell.

I una altra en la zona de la Plana d’Ancosa. Nou tram de 700 m de pujada al cim del Castellar. Passant per la font de les Canals. 

Inscripcions:

- Període d’inscripció obert: del 7 de març al 20 d’abril o  ns a assolir els 800 inscrits. • Inscripcions només en línia, web del CEP: www.cep.cat 

- El mateix dia de la marxa no s’acceptaran inscripcions. 

- El lliurament de dorsals es farà el dissabte dia 30 d’abril, matí i tarda, a Cal Figarot, seu dels Castellers de  Vilafranca. 

Normes: 

Cal portar un material obligatori durant tota la marxa: 

Motxilla, ronyonera o similar. 

Recipient per a la reserva mínima d’un litre d’aigua. 

Manta tèrmica i Mòbil. (en cas de mal temps, es pot demanar també un paravent) 

No està permès que els participants i les participants en la marxa portin animals de companyia. 

Com en altres edicions, hi haurà un obsequi commemoratiu especial al participant més jove i el de major edat, tan masculí com femení que finalitzin la marxa, i un premi al club o entitat que inscrigui més participant. 

També, el mateix dia es farà la tradicional Caminada Popular el Foix. 

A la web del CEP hi ha el REGLAMENT de la marxa, RECOMANACIONS, SUGGERIMENTS i el “TRACK” oficial del recorregut.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!