Així sí, equip

Bon triomf d’un Sitges que juga des del minut 64 amb un jugador menys al veure la segona groga Jean Marco Mormeneo

UE Sitges B – Anoia . Toni Muñoz

UE Sitges B 3 – Anoia 0

Bon triomf d’un Sitges que juga des del minut 64 amb un jugador menys al veure la segona groga Jean Marco MormeneoCinquena victòria consecutiva del Sitges B, en aquest cas davant un bon Anoia en un partit que es va saber controlar en forma de gols des del primer quart d’hora del matx, arribant al descans amb un còmode 2-0 però que es va complicar en una segona part amb inferioritat numèrica més de 26 minuts, tot i això un cop més aquest Sitges sense jugar a un gran nivell va saber llegir a la perfecció el guio d’aquest i va saber mantenir la porta a 0, a la vegada que li va fer tres “chicharros” a un conjunt molt treballador, els de l’Anoia, donant un pas més endavant.

No va ser aquest un enfrontament replet d’ocasions i si un encontre amb molt de respecte per part dels dos equips, en una bona jugada d’atac Guillem  Gracia avançava al Sitges amb un bonic gol, després és cert que jugant més per la banda esquerra de l’atac sitgetà generaven molt bones arribades, posant el segon un Jan Marco Mormeneo molt elèctric al minut 34.

Dos i molt clares va tenir el Sitges al primers minuts de la represa, Jean Marco Mormeneo envia la pilota al travesser, al pocs instants en una contra Guillem Gracia no va saber enganyar al porter que enviava a corner una falta molt rigorosa que li va valdre la segona groga al minut 64 a Jean Marco Mormeneo, ho va saber aprofitar l’Anoia per donar un pas endavant ben controlat pel Sitges, fent el tercer Alejandro de Pineda al minut 91, consumant un triomf molt festejat per l’equip de Toni Salido.

UE Sitges B: Javi Dorado, Mery Coolibaly, Bruno Sastiaga (Pol Navarro), Jaume Font, Guillem Gracia (Pau Ortiz) Josep, (Alejandro de Pineda) Jean Marco, Alex Rodríguez , Christian Rodríguez (Daniel Tamayo) Gerard, (Raul Barneda) i Marc Silva.

L’equip es desplaça aquest diumenge al camp del cuer, el Masquefa, amb 8 punts, dels 22 partits jugats ha guanyat 1, empatat 5 i perdent 16, sent l’equip més golejat amb 66 gols, l’hora d’inici les 12  hores.