Hoquei patins

El Pati Vilanova cau davant el Shum per 3 gols a 5

Després d’un primer temps equilibrat el Patí va ser superat totalment pel rival en el segon temps

Banqueta del CP Vilanova. Eix

El Shum Maçanet has derrotat per 3 gols a 5 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 19èna jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud disputat ahir a la nit al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb poca assistència de públic.

Dissabte era el primer partit en que el Patí  havia certificat el descens de categoria, i  malgrat el desencis dels aficionats, aquests han estat en tot moment animant als jugadors. Però com  dissortadament ha passat sovint un incident amb un dels col·legiats ha portat a aturar el partit, i això comportarà pel baix una sanció económica al Club i segons vagi la cosa a una clausura de pista. Que els arbitres s’han equivocat en dues jugades contra el Patí, acceptem-ho, però això  desqualifica a l’autor de l’incident. Esbroncar-los és acceptable, l’altre situació inacceptable. I penseu que la brometa del dia del Taradell, amb el llançament de unes baquetes li ha costat al Club 700 Euros.

Si el Club sap qui és l’autor o autors d’aquests actes ha de posar-hi remei amb mesures dràstiques. I si no ho fa és consentidor i és hora de dir prou. Que el Club no està económicament per llençar diners per actes inadmissibles.

Del partit poqueta cosa. Els de la Selva han vingut amb la necesitat d’emportar-se els tres punts per mantenir-se en la lluita per les places capdavanteres cara a un ascens o promoció, i ho han aconseguit. En la primera part s’han avançat en el marcador ben aviat, però el Patí ha capgirat el marcador abans dels nou minuts. L’empat visitant en l’equador d’aquest període ha portat a que a cinc segons pel final novament el Patí s’avancés en el marcador però, com ha estat la tònica aquesta temporada en la següent jugada, només centrar el Shum de nou ha posat l’empat en el lluminós.

En la segona part, que ha estat per adormir ovelles, els visitants han portat el control del partit completament i amb dols gols s’han emportat els tres punts. El Patí en aquesta segona part ha anat a menys, amb poca sensació de perill i amb un cansament físic originat bàsicament per la manca de banqueta.

Ara sí, cal exigir a la Directiva que faci un plantejament realista de la situació, que es deixi de fer volar coloms. S’ha de fer un anàlisi del que ens trobarem en aquesta complicada Nacional Catalana, amb les seves avantatges (econòmiques) i desavantatges (tipus de competició) i  planejar un futur fiable a mig plaç tocant de peus a terra. Res d’elucubracions utòpiques. Quants socis de veritat -no pares de jugadors de la base- tenim? Amb això a que podem aspirar? Dons aquí rau una de les claus de volta.

Fer un projecte engrescador és vital, tant com formar una bon esquelet d’equip. Si no es pot pujar a curt plaç, bé:  dons ho farem a mig plaç.

Com es diu en català: “Menjar poc i païr bé”

C.P. VILANOVA  3 - SHUM MAÇANET  5

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Vergés, López, Lecha, Garrido (cinc inicial) La Laguna, Ramírez, Alemany, Pérez (p.s.)

SHUM MAÇANET.- Ramírez, R. Fernández, Garcia, Hernández, Presas (cinc inicial) I. Fernandez, Pujol, Farré, Bancells, Pérez (p.s.)

ÀRBITRES:  Srs. Reverter i Marín

GOLS: 1A PART; 0-1 Hernández (min 3), 1-1 Vergés (min 5), 2-1 López (min 8), 2-2 Presas (min 14), 3-2 La Laguna (min 25) ; 3-3 Presas (min 25). 2ONA PART; 3-4 Presas (min 7), 3-5 Hernández (min 19).