Judo

Continuem sense parar

Cap de setmana ple d’activitats i de medalles per l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova

Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Dissabte a la tarda a les Instal·lacions Municipals de Barcelona de Llars Mundet es disputava el Campionat de Catalunya infantil amb els bronzes de Yousra Abbou i de Roger Ferrer, un cinquè lloc per Pau Fernàndez i un setè lloc per Marc Manzanares, Jordi Magre, també va competir però va quedar fora de la competició en el segon combat.

El mateix dissabte però al País Basc, concretament a Vitòria-Gasteiz, Copa d’Espanya de Veterans amb dues plates, una per Aibel Gregori i l’altre per Pedro Garcia, un bronze per Pedro Gimenez i un cinquè lloc per Adrián Marín.

I diumenge al mati a Reus al Pavelló del Reus Deportiu, tercera jornada de la Lliga del Mediterrani pels més petits de l’Escola, aquesta jornada organitzada pels amfitrions, el Club Judo Sakura de Reus amb bons combats i bons resultats pel Club i amb la participació de diferents clubs catalans, un Club de Valencia, de Canet d’en Berenguer i el Judo Hantei d’Andorra.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local