L'equip femení juga a casa contra el Palautordera amb la possibilitat de lluitar per la quarta plaça el proper diumenge

Handbol Ribes – Escola Pia Granollers. Ramón Stockli

Handbol Ribes 28 – Escola Pia Granollers 28

Pavelló ple per gaudir d’un partit molt equilibrat

Impressionant l’ambient i el suport de la grada en un partit molt difícil davant una Escola Pia de Granollers, líder del grup junt amb Polinyà. Un punt molt important aconseguit pels handbolers de la grada. Animant al Ribes durant tot el partit i molt especialment quan a 7 minuts del final, els visitants guanyaven de 3 gols i amb possessió de pilota.

El partit ha començat amb molt bones defenses i gran actuació dels porters, especialment en Marc pel Ribes. Al minut 5 el marcador era favorable als local per 2-0 i d’empat a 3 als 10 minuts. Moltes pèrdues de la Pia per la gran defensa del Ribes i les 7 aturades de 11 llançament d’en Marc al minut 13. El Ribes també patia en atac amb un 5 de 13 en llançament al mateix minut 13. El partit ha continuat amb molta igualtat amb avantatges mínimes per o l’altre equip. Resultat de 8-7 al minut 20. En aquest minuts, unes pèrdues del Ribes i contra atacs fàcils dels visitants han obert el marcador a falta de 5 minuts pel descans a un 9-12. Primer temps mort demanat per Guillem per frenar el petit desordre generat per la defensa visitant. Fins el final d’aquesta part, intercanvi de gols i d’aturades per arribar amb un 12-14 i tot per decidir.

Destacar la gran intensitat en defensa dels nostres, amb moltes ajudes i  les 11 aturades de 25 llançaments per part d’en Marc (44%). Però, en atac, el percentatge del Ribes ha estat molt baix 12 de 28, un 43%. Juntament a que només s’han fet 3 jugades per l’extrem i cap amb pivot.

La segona part ha començat mes pausa pels visitants i anotant sense problemes, mentre els de Ribes volien retallar ràpid el marcador i això ha provocat errors que han permès marxar a la Pia de Granollers de 3 i 4 gols gairebé fins al final d’aquesta part. Al minut 8 ha entrat Ivan Casas a la porteria i amb les seves aturades, 3 de 9 en els minuts jugats ha mantingut la diferència, 17-20 al minut 10 i 19-22 al minut 15. Una targeta vermella a un jugador visitant en el minut 18 per tallar un contra atac, involuntàriament però, ben assenyalada segons el reglament, ha descentrat durant un minuts als visitant, cosa que ha aprofitat el Ribes molt bé gràcies a la superioritat per posar el marcador més ajustat 21-22 a falta de 10 minuts.

Però, de nou les preses, ha fet que la Pia tornés a agafar els 3 gols, 22-25 a falta de 7 minut. Temps mort d’en Guillem, encara quedava molt partit i s’havien de fer les coses bé. I així ha estat, amb l’empenta de la grada, Gol de Genís pel 23-25 i temps mort de la Pia per ajustar el sistema del Ribes. Però a la primera jugada, recuperació de Pol i gol a la contra de Oscar 24-25. Gol visitant i 2 gols d’en Toni després d’una falta en atac de la Pia, pel 26-26 al minut 28 i 27-27 al minut 29. Amb un joc molt lent rival i molt més alegre pels ribetans que veien que era possible la remuntada.

Jugada individual dels visitants per posar el 27-28 a falta de 40 segons. I l’últim temps mort demanat per Guillem per preparar l’última jugada. I ha sortit amb un fly espectacular d’en Genís a passada d’Oscar des del extrem. Però, encara 6 segons al marcador i temps mort visitant. La jugada prevista pilota al seu central golejador i que termines ell el partit però s’ha trobat amb la oposició d’en Pol i el travesser per deixar en empat a 28, merescut pels dos equips.

Destacar el gran comportament i esportivitat de tots el jugadors dels dos equips amb 5 exclusions en total entre tots dos, i totes de forma involuntària. La intensitat a la pista i el suport des de la banqueta dels que han tingut menys minuts i una vegada més, felicitar a la gran afició del Handbol Ribes com a Club.

Jugadors: Marc (12 de 34), Ivan Casas (3 de 9), Genís (2), Joseba (3), Pau, Iker (1), Toni (8), Oscar (3), Ivan Roldán (2), Pol (4), Pedri (1), Marcel, Kike, Oriol (1), Roger Castelló (3)  i Sergi.

Proper partit, dissabte 9 d’abril a Llavaneres.

Jordi Isart

Lliga Catalana / Fase per al títol / Jornada 9:

H Cooperativa St Boi - Ribes Sènior Femení A   27 - 30

Penúltima jornada de Lliga Catalana contra unes rivals que havien guanyat en el partit de la primera volta per 20 - 22. Ganes de revenja per part de les Ribetanes que van sortir a la pista molt concentrades. Des de l'inici les visitants van prendre la iniciativa i van aconseguir posar-se per davant en el marcador (2-4 / min 7). Van saber controlar el partit en tot moment i encara que l'avantatge de les del Garraf mai va ser àmplia, les locals ja no van aconseguir remuntar. Bon partit de Paula Corrales dese l'extrem esquerre amb un total de 6 gols. En defensa les Ribetanes estaven una miqueta descoordinades, ja que les del Baix Llobregat aconseguien marcar una vegada i una altra des de la posició de pivot. En el total del partit van anotar 11 gols i van provocar 3 penals des d'aquesta posició. Es va arribar sense patir al descans amb un avantatge de 13-16 a favor de l'equip de Lautaro Alarcón i Pere Solé.

Mateixa dinàmica en la segona part. En aquest enfrontament no va haver-hi cap fase de desconnexió de l'equip ribetà i es va lluitar a cada moment i fins al final. Màxima diferència a favor de les visitants en el minut 38 amb un 16-21 en el marcador. Les del Garraf van saber administrar l'avantatge i es va arribar al minut 50 amb un 24-28 i al final del partit amb un 27-30.

Últim partit de Lliga d'aquesta temporada el diumenge, 10 d'abril, 12h, a casa contra el Palautordera amb la possibilitat de lluitar per la quarta plaça.

Golejadores per part del Ribes:  Anna Hernández (5) / Laura Roldán (1) / Cristina Hernández (5) / Aina Albà (2) / Alba Serrano (4) / Paula Corrales (6) / Virginia Jodar (2) / Joana Santiago (1) / Elena Custodio (1) / China Sánchez (3)
Porteria: Roser González amb un 33% d'efectivitat.