Derrota intranscendent

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges del cap de setmana

Veterans C.B. Salle Reus - Bàsquet Sitges / La Guixeta. Eix

C.C. Segona  masculí - fase prèvia – grup 06

Veterans C.B. Salle Reus    71
Bàsquet Sitges – La Guixeta    68

N.Bellmonte 6, N.Guillen 11, A.Miguelsanz 13, JA.Bustos 11, O.Thiam 4, I.Ruiz, A.Villar 2, M.Perez, J.Carrion, O.Camprubi, V.Siriaco 3, N.Velasco 5, P.Cabezas 13, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials:   20-18  17-22   24-14   10-14

El Sènior A del Bàsquet Sitges-La Guixeta va tancar la lliga de classificació per l'ascens a Primera Catalana visitant el passat diumenge 3 d'abril la pista dels Veterans de La Salle Reus. El resultat resultava intranscendent pels visitants, però no pels locals que es veuen implicats en la lluita pel 3er. al 6è lloc. El partit va ser molt igualat i disputat fins al darrer instant, i finalment es va decantar pels locals 71 a 68.

El Sitges presentava les baixes d'en Mauro Pérez, que arrossega molèsties al turmell que ja li van impedir jugar els darrers dos partits, en Jan Carrión i l'Oriol Camprubí, també amb una lesió al turmell.

Encara que la vista estava posada més en la lligueta d'ascens que en el resultat del partit, el Sitges va sortir motivat a guanyar el partit, a la vegada que es va donar més minuts i responsabilitat a jugadors que habitualment no l'han tingut fins a aquesta alçada de la temporada.

En Nil Belmonte i en Pau Cabezas sortien en el cinc inicial del partit. El joc dels sitgetans no era fluid, tot i que es jugava amb intensitat i rapidesa. La defensa de Veterans era dura i intensa, limitant la circulació de la pilota. Els de Pins Vens, però, no exhibia la mateixa tensió defensiva i els locals materialitzaven contraatacs i penetracions sense gaire oposició. El primer quart va finalitzar amb un ajustat 20-18 gràcies a l'encert en els triples dels del Garraf.  El segon quart el Sitges va poder enllaçar algunes accions ràpides i va mantenir l'encert al triple, però els locals no van deixar-se anar i amb una cistella sobre la botzina del final de la primera meitat minimitzaven l'impacte del bon joc visitant, per arribar al descans amb un ajustat 37 a 40 a favor dels homes de Balta Molina. La mala notícia pels visitants va arribar quan a meitat del quart en Nacho Velasco rebia un falta en una penetració i es colpejava fortament el genoll contra el terra, el que va impedir la seva participació durant el que restava de partit.

La sortida del tercer quart va ser nefasta pel Sitges, que, tou en defensa i desencertat a l'atac, amb nombroses pèrdues de pilota, veia com el joc dels Veterans de la Salle Reus els sobrepassava i no hi havia manera de tornar al bon joc del segon quart. Arribat a manca d'un minut pel final del tercer quart 55 a 54, els locals van anotar 6 punts en els darrers instants per iniciar el darrer quart 7 punts a dalt. Però per alguna cosa l'equip Sitgetà ha quedat campió de la primera fase de la lliga, i amb un espectacular parcial de 2-14 es tornava a posar per davant al marcador 63-68 a manca de menys de tres minuts per acabar. Malauradament, i a base de tirs lliures, els Veterans van retallar la diferència fins que, amb dos tirs lliures a manca de 2,7 segons van posar el definitiu 71 a 68. El triple llençat en el darrer instant del partit no va permetre al Sitges forçar la pròrroga.

Van destacar L'Àngel Miguelsanz amb 13 punts i 9 rebots, Noel Guillén amb 11 punts i 6 rebots, Bustos amb 11 punts i 5 rebots i en Pau Cabezas amb 13 punts.

Ara l'equip està pendent de conèixer el calendari de la lligueta d'ascens. Ja es coneixen els rivals, que seran el U.B. Sant Adrià B, el Vilassar de Dalt i el C.B. Quart B, de Girona.

El proper partit serà el cap de setmana del 23/24 d’abril.

C.T. Sènior A masculí – primera fase – grup 03

Bàsquet Sitges “B”     54
A.E.E.Col·legi Cultural BDN – C   50

J.Mateo 3, A.Ruiz 4, Y.Pedroso 17, O.Porras 8, M.Emde 13, JE.Piñero, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro 6, D.Arjona, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez 1, F.Sanchez, I.Vicente 2.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials:    18-7    10-19   17-17    9-7

El sènior B aconsegueix tancar la fase regular amb una victòria.

Els sitgetans van sortir a la pista decidits a guanyar el partit i aconseguien un primer avantatge significatiu, 18-7,  gràcies al bon moviment de pilota en atac i una bona defensa a darrera. A partir d'aquí però la dinàmica va canviar totalment i eren els de Badalona els qui portaven. El Sitges no aconseguia tornar al joc del primer quart i això ho van aprofitar els visitants per tornar a entrar al partit.

A la mitja part la distància era de només dos punts, 28-26. El tercer quart va ser d'allò més igualat, on cap dels dos equips aconseguia imposar la seva defensa. S'arribava als últims deu minuts amb només dos punts d'avantatge, 45-43. Un parcial de 0-7, en els primers cinc minuts avançava els visitants i semblava que s'emportarien la victòria però uns últims excel·lents dos minuts, el Sitges aconseguia un parcial de 8-0 i s'emportava el partit.

D'aquesta manera el Sènior B finalitza la fase regular en setena posició i haurà de jugar una lligueta per mantenir la categoria. Aquesta segona fase estarà formada per quatre equips i només els dos primers seguiran l'any vinent a Territorial A. El proper partit del sènior B no serà fins el 23/24 d'abril i encara falta confirmar els rivals en aquesta lligueta de permanència.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

CBLLV-Junior M      65
Basquet Sitges “A”     58

J.Prat 2, M.Rubi 8, A.Mila 9, L.Mayoral 6, L.Chimeno 11, K.Ayouna 19, O.Miro, B.Reinon, A.Vernon 2, C.Alemany, M.Guell 1, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:   11-10  19-14   14-16  21-18

Penúltima jornada pel junior sitgetà contra els últims classificats que, tot i tenir el pitjor balanç victòries-derrotes, té al màxim anotador de la lliga.

Inici del partit amb un ritme molt baix, el qual s’acaba mantenint durant tot el partit, molt propi de l’hora, dissabte a les 9:00. Als blancs els hi costa molt entrar al partit i en defensa i en atac hi ha moltes dificultats per culpa de la zona 3-2 que planteja el rival. Tot i així, el resultat és baix però la diferencia es mínima, només un punt a favor pels locals.

Segon quart i mateixa dinàmica, falta de ritme, de concentració i de comunicació són els aspectes que més es troben a faltar. Alhora, l’àrbitre fent la seva feina aconsegueix treure del partit als visitants senyalitzant faltes i violacions sense cap justificació. Final dels primers 20 minuts, joc pobre i la escletxa augmenta pels locals que poc a poc es creuen que podem aconseguir una victòria davant dels segons classificats.

Inici del tercer quart i una dosi d’energia arriba als sitgetans aconseguint un bon parcial als primers cinc minuts del quart, 11-0. Però la concentració per part blanca torna a disminuir i el millor jugador dels locals s’aprofita per robar pilotes a la sortida de la pressió i anotar amb facilitat.

Últim quart i comença l’espectacle arbitral. Si el criteri havia sigut si més no estrany, en aquest últim quart encara és més descarat. Els blancs ho intenten però el percentatge de tir no els acompanya tot i moure prou bé la pilota i trobar situacions clares per anotar, el cèrcol sembla que es faci més petit als visitants i més gran pels locals. Però si això no fos suficient, la diferència de faltes i conseqüentment de llançaments de tirs lliures 16-4 pels locals, fa que en els moments on el Sitges es fica per davant al marcador els de Lliçà de Vall puguin anotar amb facilitat. Tot això fa que tant jugadors com entrenadors i famílies, acabin esclatant en els últims minuts després de sostenir aquesta actuació durant tot el partit. Una “falta” xiulada per l’àrbitre és el detonant i l’entrenador visitant és expulsat. Els blancs no aconsegueixen tornar a connectar-se al partit i els locals ho aprofiten per augmentar les distàncies al marcador i aconseguir una victòria molt important per ells.

L’equip sitgetà no ha respectat al rival degut a la gran diferència que hi ha a la classificació i els locals, jugant les seves cartes, han aconseguit marcar el ritme del partit en tot moment. Les decisions arbitrals no són el principal motiu d’aquesta derrota i ens ha de servir per aprendre que la concentració no s’ha de perdre en cap moment i s’ha de lluitar fins el final.

Proper partit dissabte 9 d’abril a les 12:00 hores a Pins Vens contra el Creu Alta Sabadell 2. Últim partit de la fase regular amb la mirada ficada a les fases, esperant rivals i molt motivats per viure aquesta experiència.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

CEJ L’Hospitalet      42
Basquet Sitges “B”     34

Eric 6, Ignacio, Pol 6, Jaume, Samuel, Jhonatan 2, Hèctor 3, Lucas, Da Wei 6, Victor 11, Adrià, Gabriel, David F, Alejandro..

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials:   14-6  5-8   12-10  11-10

Es plantejava un partit complicat per als de Sitges.
Un rival dur que en el partit de la setmana anterior es veia molt sòlid. En global va ser un partit defensiu alternant estratègies zonals i individuals les defenses s'imposaven als atacs. Els locals van jugar bé, en equip i sense perdre la cara al partit però els d'Hospitalet van obrir una bretxa de 10 punts que mes o menys van saber gestionar.

Un partit més felicitar a Victor que amb 11 punts va ser el màxim anotador del partit fent un treball molt complet en les dues zones de la pista. Dues derrotes contra el CEJ Hospitalet que ens serveixen per a pujar el nivell d'intensitat i continuar millorant de cara a l'últim tram de temporada.

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 11:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del EEM Mediona.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

CNB Vilanova Negre –AKO    42
Basquet Sitges “A”     53

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Ferroli Bàsquet Ribes B.

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

U.B. Llefià B       27
Basquet Sitges “B”     68

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

Aquest dissabte el Cadet B del Sitges va visitar la pista de la Unió Bàsquet Llefià.

Tot i la matinera hora del partit (9h), els sitgetans van sortir molt concentrats en el partit i de seguida es va veure que el partit anava pel bon camí.
La veritat es que el guió del partit va ser gairebé calcat al partit d'anada, on en els dos primers quarts, els visitants van aprofitar per obrir gran part de la diferencia final.

I una segona meitat on el Llefià plantejava una defensa en zona 3-2, que tot i que inicialment als de Sitges li va costar una mica atacar-la, de seguida es va adonar que fent una bona defensa i acompanyada de transicions ràpides era la millor manera d'atacar aquesta defensa zonal plantejada per l'equip local. Això, i acompanyat de l'encert des de la línia de 3 (tres triples de Max i dos de Toni gairebé seguits), van provocar que l'equip local no pugues guanyar cap quart, com si van aconseguir en el partit d'anada.

Així doncs, partit calcat al partit d'anada però amb un marcador un pel més baix pel que fa a punts. Tot i això, resultat molt bo pel Cadet B del Sitges, que d'aquesta manera aconsegueix la seva 2a victòria consecutiva amb un marcador final de 27-68.

El Cadet B afronta una aturada de més d'un mes que de ben segur aprofitarà per seguir treballant i millorant.

El proper partit és el dissabte dia 14 de maig a Pins Vens a les 10:30 hores contra el CB Montpedrós.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     39
Clotet Suzuki Sant Boi     55

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

Després per la derrota de més de 60 punts el cap de setmana passat, havíem de sortir si o si, amb bones sensacions d'aquest partit.

Partit contra els líders i millor equip del grup, equip molt físic y amb jugadors molt tècnics.

Tot i les baixes sortim amb l'objectiu d'estar ficats al partit durant els 40 minuts i ho aconseguim demostrant que quan volem podem competir contra qualsevol.

Molt bons dos primers quarts on aconseguim fins i tot anar per davant el marcador, ficant la por al cos dels jugadors visitants.

Tot i la bona intensitat de l'equip a nivell defensiu, la pressió a tota la pista dels de Sant Boi ens acaba passant factura fins que no la podem superar amb facilitat.

Tot i això ens mantenim al partit aguantant la distància dels 10 punts en el marcador, però sense arribar a apropar-nos del tot. Ens deixem tot a la pista i això és molt d'agrair per part de tot l'equip. L'esforç es veu reflectit en el marcador, tot i no endur-nos la victoria, sortim motivats pels 4 partits que queden

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens C.E. Gelida A.

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

C.B. Esparreguera Groc     12
Basquet Sitges “B”     63

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

En el primer partit el Basquet Sitges va guanyar fàcil a Pins Vens. El partit de tornada, de nou l'equip va ratllar a gran altura guanyant molt còmode. Els punts van estar repartits i es van poder treballar parts tàctiques que s'havien fet durant la setmana. Ara ens venen uns partits que no seran tan fàcils, esperant que l'equip demostri el treball durant la temporada.

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Sant Andreu Groc

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     57
Clotet Suzuki Sant Boi     43

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose i Martina

Els minis del Sitges aconsegueixen la victòria en la seva estrena en el nou Pavelló de Pins Vens davant del Sant Boi.
El partit va ser d'allò més competit i els minis que van anar de menys a més, no va ser fins als últims períodes que aconseguirien marxar en el marcador. Al llarg dels diferents períodes es van anar alternant bones jugades personals amb altres de col·lectives per part dels dos equips en el que va ser un partit molt igualat i emocionant.

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Viladecans Vermell.

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”     46
C.B. Vallirana      37

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco      Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Nou Bàsquet Olesa Negre.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D1 – segona fase – grup 02

Basket Molins Mixte Negre    31
Basquet Sitges “A”      40

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc     Delegat: Daniel Rucandio

Parcials :   0-10 2-4 3-2 10-0  7-7 4-7 0-8 5-2

Nova victòria del premini per 31-40 a casa del Molins de Rei. En línies generals el partit va ser fluix, i la intensitat no tenia re a veure amb el partit de feia una setmana. Encara ser un partit bastant espès, uns dos últims quarts una mica mes sòlids ens va permetre emportar-nos el partit.
Destacar el completíssim partit del Matías que va anotar la meitat dels punts i va robar un munt de pilotes

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 11:15 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del BC Tecla Sala B

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Jornada de DESCANS

Proper partit dissabte 23 d’abril a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es rep a Pins Vens el Esport Base del Papiol.

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc     Delegat:

Proper partit diumenge 15 de maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de C.B. Begues a jugar el seu segon torneig, entre els equips C.B. Esparreguera, C.B. Castellbisbal, Bàsquet Llor i Bàsquet Sitges

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca
C.B. Joventut Castelldefels Femení B

Clara, Núria, Enda, Belen, Laura, Anna, Xenia, Martina, Maika, Ona, Jana, Ainhoa, Berta, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Partit aplaçat, es jugarà el proper dimecres dia 6 d’abril a les 21:00 hores a Pins Vens.

Ara l'equip està pendent de conèixer el calendari de la lligueta d'ascens

C.T. Sots 21 femení – nivell B – fase regular – grup 02

C.B. Llinars       51
Bàsquet Sitges – La Oca     65

Lucia F 14, Berta, Maria, Marina 1, Judit 8, Jimena, Ines 13, Lucia J 2, J Gina, Alba 16, Laia, Alexia V, Ariadna 11, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials:    6-19  18-8    12-18   21-20

Ens emportem la lliga a l'última jornada contra el segon classificat, jugant un dels millors partits de la temporada.

Tot i els nervis, comencem el partit donant un cop sobre la taula, primer quart impecable a nivell defensiu, sense rebre cap cistella (només 6 tirs lliures ficats per part dels locals). En atac fem un joc fluid que ens permet acabar el primer quart amb una avantatge de 13 punts. Segon quart on per desgràcia no seguim amb la mateixa dinàmica, comencem a jugar com és de costum contra zona 3-2, ens precipitem massa en algunes possessions i abusem massa del tir exterior, sense estar massa encertades. Passades precipitades i problemes amb el rebot defensiu, fan que les de Llinars s'apropin fins als 3 punts a la mitja part.

Increïble segona part de tot l'equip, tornem a sortir atacant contra zona, pero 2-1-2. Aprofitem bé les continuacions i la trenquem amb facilitat, juntament amb la bona defensa en bloc i la bona comunicació per part de tot l'equip. Últim quart atacant contra defensa individual que ens serveix per sentenciar el bon partit de tot l'equip, ampliant la distància en el marcador fins als 14 punts, amb la nostra especialitat, aprofitant els contraatacs.

Demostrem que som l'equip més dur i tècnic de la lliga i sortim molt reforçades per l'objectiu final, classificar-nos per la final a 4 i aconseguir guanyar-la.

Donar les gràcies a les cadets Ari i Alexia per sempre estar predisposades a ajudar a l'equip.

Ara l'equip està pendent de conèixer el calendari de la fases.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “A”     52
C.E.B. Pallejà      47
Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Bàsquet Samà Vilanova - CFA

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

Basquet Sitges “A”     43
C.B. Sant Andreu Negre     57

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.B. Manlleu (IF-1)

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

Basquet Sitges “A”     48
Don Relax – C.B. Igualada MFA   39

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el S.A. Súria.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “B”

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz      Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 23 d’abril a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Nou Bàsquet Olesa Negre.