Un empat que serveix de poc

El porter visitant atura un penal a Carlos Henarejos al minut 25 amb el 0-0 al marcador

UE Sitges A – Sant Mauro . Ivan Jiménez

UE Sitges A 2 – Sant Mauro 2

8 punts sumats en 9 jornades en aquesta segona volta de l’equip de Luri Sorroche els ha deixat pràcticament fora d’un possible ascens i d’aquesta manera que no te explicació, l’equip llença una temporada que pugen els dos primers. Ni el més pintat s’esperava el canvi de rumb de l’equip i per molt que s’analitzi no te explicació, és obvi que la darrera estació passava per guanyar als de l’Anoia per no perdre el tren de la lliga i com a mínim seguir vius tot i saber les opcions passaven per guanyar-ho tot i que el tres que tenen per davant perdessin punts, amb aquest darrer empat el cert és que tot segueix igual però amb una jornada menys i tan sols li queden cinc per disputar.

El partit

Amb tot el que es jugava és cert que les va tenir l’equip sitgetà, tot i que a la primera part del Sant Mauro també generava molt de perill, un penal fet a Arnau Moya degut al atropellament del porter va poder avançar al Sitges però el porter del Sant Mauro el va aturar i el que son les coses va ser l’equip visitant el que es posava per davant al marcador amb el llançament d’una falta des de fora del l’àrea que va sorprendre a tothom.

Un bon pas endavant donava l’equip sitgetà al minut 57, després del servei d’un corner executat per Carlos que de cap Martí Ferret posava l’empat quan millor estava jugant l’equip, al minut 72 Arnau Moya aprofitant una pilota per alt la tocava el suficient per fer d’una manera de lluita remuntar el partit amb el 2 a 1, poc va durar l’avantatge local ja que guanyant la posició de remat al defensor Eric empatava, i fins i tot el Sant Mauro va poder guanyar en els darrer instants del matx, partidàs jugat pels dos equips, però insuficient per un Sitges que va voler però no va poder.

UE Sitges A; Juan Marcos Nito, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo Laguna, (Guillem Fonoll 61) Carlos Henarejos, Geri, Martí Ferret, (Ivan Valero 69) Alex Frutos, Roberto Angulo, (César Gutiérrez 61) Arnau Moya, (Over Ramos 74) Victor Navarro i (Victor Morillas 61).

El 24 d’abril el Sitges viatja al camp del Sant Andreu de La Barca, el tercer per la cua amb 24 punts.