El sènior La Parròquia salva la categoria i jugarà les fases d’ascens a 1a catalana

CNBV Cerveseria La Parròquia - Creu Roja Viladecans . Eix

CNBV Cerveseria La Parròquia 73 - Creu Roja Viladecans 58

Diumenge a les 21:00 el sènior vilanoví rebia el Creu Roja Viladecans en el darrer partit de la fase regular, partit aplaçat que esdevenia clau en la classificació final dels grocs.

Amb un ambient espectacular a la grada els parroquians sortien amb Javi, Carlos, Aleix, Sugri i Edu. L’equip reconeixible des del primer segon, defensa a tota pista que ofegava als de Viladecans, i ritme en atac, acompanyat d’un encert considerable que donava els primers avantatges als locals. Carlos amb tres triples al quart i un dos més u final d’en Nil donaven el primer parcial al Nou Bàsquet, 26-15.

Al segon quart reacció dels visitants, en part, gràcies a una certa relaxació local. Tot i així l’equip aconsegueix mantenir la distància al marcador. Bons minuts, de nou,  d’en Nil i d’un Edu que comença el seu recital particular. Mitja part 37-26, amb el nombrós públic disfrutant i ajudant als parroquians.

L’Isaac Gàlvez és una festa, i l’equip està disposat a recompensar-ho. Joc fluid, ràpid i atractiu. Javi a la direcció fa de les seves, i Edu segueix anotant, aquest cop des del tir lliure, amb un encert poc habitual. Un parcial de 0-5 al darrer minut torna a deixar el diferencial en més 11 pels grocs, de nou quart empatat, on la renda dels primers deu minuts està resultant clau.

Només queda rematar la feina. Bon darrer període, dos triples consecutius de Dídac i Aleix col·loquen un 64-50 al minut 6. Quatre minuts on Edu culmina el seu partidàs (27 punts) corrent al contraatac com un exterior. Final 73-58, explosió d’alegria, comunió total entre públic i equip, el sènior La Parròquia salva la categoria i jugarà les fases d’ascens a 1a catalana. Una gran nit pel club. Seguim.

CNBV Cerveseria La Parròquia: Sugri, Alex, Nil (8), Guillem, Aleix (9), Collados (4), Javi (8), Carlos (9), Dídac (8), Edu (27) i Miki.