Handbol

Interessant partit amistós disputat a Alcobendas

Alcobendas - Ribes Sènior Femení A. Ramón Stockli

Alcobendas 30 - Ribes Sènior Femení A 31

Partit que es va disputar el dissabte 16 d'abril 2022 en el Pabellón de los Sueños de Alcobendas.

Les locals són subcampiones de la 1a Nacional de Madrid i s'han classificat per a disputar les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata. L'amistós contra les ribetanes els servia de preparació.

Les madrilenyes van iniciar el partit amb un ritme alt i molta velocitat. En el minut 20 amb un parcial de 12-8 l'entrenador del Ribes (Lautaro Alarcón) va demanar un temps mort per a corregir errors. L'efecte va ser molt positiu. La defensa avançada de les del Garraf va aconseguir robar moltes pilotes i marcar al contraatac. Amb un parcial de 4 – 10 en 10 minuts es va arribar al descans (16-18). Bon partit de la pivot ribetana Laura Roldán que rebia assistències de les seves companyes (sobretot de la central Cris Hernández) i aconseguia perforar la porteria del Alcobendas (5 gols).

Amb un 22-26 en el minut 45 les madrilenyes van modificar la seva tàctica per a intentar canviar la dinàmica del enfrontament. La defensa va passar de 6-0 a 4-2 i a vegades 3-2-1 i durant diversos minuts li van fer una defensa individual a l' Anna i la Cris Hernández i a la Virginia Jodar. L'intent de jugar amb 7 jugadores de camp (sense portera) no va donar el resultat esperat i fins i tot la portera ribetana Roser González va aconseguir marcar un gol a porta buida. Al minut 50 el resultat era 24-29 i semblava que les visitants guanyarien amb facilitat. No va anar així i el partit es va complicar.

El Alcobendas és un equip molt lluitador i la seva millor forma física els va permetre anar remuntant a poc a poc fins a arribar al 30-31 en el minut 59. Pèrdua de pilota de les del Garraf però la portera del Ribes va aconseguir parar l'últim tir de les madrilenyes i va salvar la victòria.

El dissabte, 23 d'abril, 20.15h ens espera un gran enfrontament en el pavelló de Ribes. Primer partit de la Copa Catalana "Gonzalo  Usero" contra el Sant Joan Despí A (Divisió d'Honor Plata).

Per part del Ribes van jugar (gols): Anna Hernández (6), Cris Hernández (5), Laura Roldán (5), Elena Custodio (4), Alba Serrano (1), Clara García (2), Virginia Jodar (5), Alba Cabus (2), Aina Albà, Patri Lucas. Porteria: Roser González (1) / Efectivitat: 27%.