Hoquei patins

El Patí guanya clarament a Raspeig

La victòria per 0 a 5 no serveix més que per no quedar l’últim a la classificació

El C.P. Vilanova va derrotar la vesprasda de dissabte al C.P. Raspeig per cinc gols a zero en el partit  corresponent a la 20ena jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud que es va disputar al Pavelló Municipal de Sant Vicenç del Raspeig

La victòria clara i justa del Patí sols servia per, amb la mateixa, no quedar l’últim de la classificació, ja que ambdós equips ja havien perdut la categoria unes setmanes abans.

Del partit poqueta cosa a comentar donada la poca incidència real del resultat, si més no que en la primera part els dos equips no van transformar les faltes directes per les targetes blaves, però si que López va marcar erl primer gol dels vilanovins i amb aquest resultat va arribar el descans.

A la segona part, la mateixa tònica i Lecha i Bertran amb dos gols per cadascun van tancar un  clar resultat pels del Garraf.

Ara el Patí ha entrat en un període electoral, per decidir qui dirigirà la nau del Club en els propers anys. Sonen que podrien, i ho diem en condicional, haver algunes candidatures. Una es parla de més continuïsta, i una o unes més rupturistes formades per persones adscrites a l’hoquei base.

Creiem sincerament que la situació del club, requereix una junta de consens, amb gent que conegui l’entramat del Club en aquests darrers temps i una aportació de nova sava procedent  del que en diriem noves generacions.

Si no es fa, tindrem convulsió. Segurament son dues visions oposades, però que han de dialogar i trobar punts de concordància. Totes les opcions tenen els seus punts forts i febles. Ningú te com es diu en història la veritat total.

Recordeu totes les candidatures. “Per dialogar, preguntar primer i després escoltar”.

Pel bé del Patí dialogueu.

C.P. RASPEIG 0 - C.P. VILANOVA 5

Pista .- Pavelló Municipal de Sant Vicenç del Raspeig

C.P. RASPEIG.- Navedo, Grau, Velasco, Pérez, Ruano (cinc inicial) Niceto, Pastor, Arché (p.s.)

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, López, Vergés, Garrido, Lecha (cinc inicial) Mudarra, La Laguna, Bertran, Donoso (p.s)

ARBITRES: .-Srs. O. Escobar i A. Puig

GOLS: 1a PART; 0-1 López (min 18). 2ona PART; 0-2 Lecha (min 8), 0-3 Bertran (min 15), 0-4 Bertran de FDA (min 21), 0-5 Lecha (min 22).

TARGETES .- Blaves a Velasco del Raspeig i La laguna del Patí.