Motor

Torna l'emblemàtic Ral·li de les Caves a Segura Viudas

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, que es va disputar per primera vegada el 1970, torna 40 anys més tard el 7 de maig a les Caves Segura Viudas a Torrelavit

Torna l'emblemàtic Ral·li de les Caves a Segura Viudas. Segura Viudas

Torna l'emblemàtic Ral·li de les Caves a Segura Viudas. Segura Viudas

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, popularment conegut com el Ral·li Segura Viudas, torna a les carreteres del Penedès el proper dissabte 7 de maig 40 anys més tard després de celebrar la seva darrera edició l'any 1983. L'esdeveniment, que va tenir lloc per primera vegada el 1970, era una prova que es disputava a la província de Barcelona i que tenia com a objectiu promocionar el cava de Sant Sadurní d'Anoia. És per això que, des dels seus inicis, el campionat va comptar amb el suport de l’històric celler Segura Viudas, i es va posicionar com un dels esdeveniments més importants de l'esport nacional i internacional.

El Ral·li de les Caves – Trofeu Segura Viudas, organitzat en aquesta ocasió a mode de revival per Automóviles Rikicars i Rabbit Rally, torna amb un de 170 quilòmetres amb 8 trams de cronometratge on la millor puntuació serà per a l'equip participant que més s'ajusti a les mitges de velocitat que l'organització ha previst. El ral·li comença i finalitza el seu recorregut a les caves Segura Viudas, on els guanyadors celebraran la victòria destapant ampolles de caves de la marca. La ruta passarà pels llocs més rellevants de les anteriors edicions del ral·li, que aleshores tenien una longitud mitjana de 300 quilòmetres. S'espera una participació d'uns 35-40 equips, entre ells diverses figures de l’automobilisme com Fina Roman i del periodisme del motor com Judit Florensa.

El Ral·li Segura Viudas, que va començar com un esdeveniment professional de caràcter regional, va anar creixent fins a assolir una perspectiva internacional el 1973, quan va entrar al calendari del campionat d'Espanya en comptar amb el suport de l'empresa automobilística RACC. Aquesta fita important va modificar tant el recorregut com la ubicació de l'esdeveniment, encara que va mantenir Sant Sadurní d'Anoia com a epicentre de l'activitat per mantenir el seu objectiu inicial de promocionar el cava català intacte.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!