L’AP Dental Vendrell enceta la fase de permanència guanyant a Mollet

AB El Vendrell - Mollet B. Eix

Els vendrellencs, van començar la fase de permanència a segona catalana, de la millor manera possible, guanyant per 47-58, a la pista del Mollet B. Un triomf, davant, el rival, a priori, més complicat del grup, que serveix, per encetar, una fase, on els dos primers classificats, aconseguiran mantenir-se a la categoria.

En l’altre partit del grup, el Cassanenc, proper rival dels taronges, s’imposava al Teià. El partit va començar, amb domini dels locals, que marcaven un 8-0 d’inici, un triple de Joan Marín, va despertar als visitants, què dominant el rebot i intensificant la defensa, capgiraven, 13-14, el resultat, al final del primer quart.

En el segon període, el joc es va travar, moltes errades per part dels dos equips, que no veien l’anella, un segon quart, que deixava un curt parcial de 10-7, què suposava un 23-21, al descans. A la represa, es van viure, els millors minuts dels del Vendrell, disposats a trencar el partit, amb una defensa molt intensa; el domini del rebot i la direcció de Pau Hernández, van marcar diferències, sobre l’equip de Mollet del Vallès, que va veure, com els taronges,dominaven aquest tercer quart, per 10-22, que deixava el 33-43, abans, del període definitiu. Dos cistelles dels visitants, a l’inici de l’últim quart, semblaven sentenciar el partit, 33-47, però, els del Vallès Oriental, van aprofitar, tres pèrdues de pilota, dels taronges, recolzats en una pressió a tota la pista, per clavar un parcial de 10-1, què els acostava al 43-48, a quatre minuts del final. Un triple d’Aleix Espino, va donar tranquil·litat, en els minuts finals, per lligar, la primera victòria, en aquesta segona fase. Diumenge a Coma-ruga, els vendrellencs, reben la visita del Cassanenc.

Pel Vendrell van jugar: Marín (13), Marcos (3), Hernández (21), Jordi Solé (4), Espino (10), Blasi (1), Galofré, Ferrari (3) i Garcia (3). 16/25 tirs lliures, 8 triples anotats.

Parcials: 13-14, 10-7 (23-21), 10-22 (33-43), 14-15 (47-58).

Segona Catalan femenina fase permanència

El sènior femení, va començar la fase de permanència a la segona catalana femenina, amb una dolorosa derrota, per 46-25, a la pista del Torelló. Les d’Eric Blay van tenir un dia negre, en l’aspecte ofensiu, què les va condemnar a la derrota, davant un Torelló, que va saber jugar amb la seva experiència, per acabar emportant-se la victòria. El primer quart ja va marcar la resta de l’enfrontament, amb un conjunt local, que amb la seva intensitat defensiva, ofegava l’atac de les visitants, marcant un 10-2 d’inici, en els primers nou minuts, què un triple de Marta Casañas, trencava, per deixar un 10-5, a la fi dels primers deu minuts.

En el segon període va continuar la mateixa tònica de partit, moltes errades pels dos conjunts i on anotar semblava una utopia, amb un Vendrell totalment desacertat, que fallava cistelles aparentment fàcils, parcial de 10-6, en aquest segon quart, que deixava un 20-11, al descans. En els primers cinc minuts de la represa, el parcial era de 5-4, deixant un 25-15; dos triples de les taronges, d’Aida Marco i Paula Peregrín, en els millors moments ofensius, de les visitants, les acostaven al 27-21, què, donava pas al 31-23, del final d’aquest tercer parcial.

Un últim quart, on les del Vendrell no van tenir opcions i van baixar els braços davant un Torelló crescut, què s’emportava la victòria, després d’un 15-2, en el darrer període. Ara, les vendrellenques descansaran el proper cap de setmana, què els hi servirà

per preparar, la visita a la pista del Roser C, el proper, 8 de Maig, on el triomf no podrà esperar.

Pel Vendrell van jugar: Rigal (4), Marco (3), Cifuentes (2), Elias, Peregrín (3), González, Jané (4), Cabrera, Garcia (2), Pérez (2) i Casañas (5). 0/3 tirs lliures, 3 triples anotats.

Parcials: 10-5, 10-6 (20-11), 11-12 (31-23), 15-2 (46-25).

El sènior 2 masculí, de tercera catalana, perdia per 86-65, a la pista del Cantaires Tortosa. Dissabte rebran, la visita del Sant Pere i Sant Pau.