Hoquei patins

El CE Vendrell empata 3-3 a la pista del Wings Espanyol.

Els jugadors de Xavi Ferrer dominaven per 1-3 a un quart d'hora per al final, però al tram final els locals van aconseguir igualar el marcador

D'aquesta manera els roig-i-negres perden la segona posició, ja que el CH Mataró té el goal-average particular a favor, i per tant hauran d'esperar almenys una punxada del conjunt del Maresme en les dues últimes jornades per poder disputar el play-off d'ascens a la Parlem OK Lliga.

El Vendrell, amb la baixa de Carlos Pérez, s'avançava al minut vuit gràcies a Xus Sola, que aprofitava al segon pal una bona passada de Ricard Pintado. Poc després, però, Martí Norberto restablia les taules després d'una jugada embolicada dins l'àrea roig-i-negra. Uns minuts abans del descans, això sí, Xus Sola tornava a veure porteria desviant una bola penjada des de lluny per Lluís Ferrer, mateixa acció que aprofitaria Marc Cañellas tot just a l'inici de la represa.

Xus Sola va tenir el 'hat trick' a prop en una rematada al pal, però seria el conjunt de Bernat Bosch qui retallaria distàncies amb el 2-3 en una falta directa per blava a Lluís Ferrer. A continuació seria Antoine Le Berre qui veia la blava, però Jaume Gisbert aturava la falta directa a Ricard Pintado i els de Xavi Ferrer no aconseguien aprofitar la superioritat numèrica.

Per si no fos prou, el Vendrell se situava amb nou faltes amb vuit minuts per endavant i finalment els locals aconseguien restablir les taules al minut 46 gràcies a Arnau Güell. Als últims minuts el partit es trencava, però els roig-i-negres es quedaven més a prop de la victòria amb una nova bola al pal de Sola, mentre que Cañellas i Ferrer també disposarien de grans ocasions en els últims segons. Ara la pròxima cita serà dissabte a les 20 hores al Club d'Esports contra el Compañía de María, en el que serà l'últim partit a casa d'aquesta temporada a l'OK Lliga Plata Nord.

FITXA TÈCNICA

Wings SD Espanyol: Jaume Gisbert, Aleix Ordóñez, Marc Carrasco, Martí Norberto i Arnau Güell -cinc inicial- Iker Casado, Albert Querol i Antoine Le Berre

CE Vendrell: David Toda, Ricard Pintado, Xus Sola, Marc Cañellas i Lluís Ferrer -cinc inicial- Arnau Gimeno, Biel Salvadó i Jon Borrego

Gols: 0-1 Xus Sola (8'), 1-1 Martí Norberto (9'), 1-2 Xus Sola (21'), 1-3 Marc Cañellas (27'), 2-3 Antoine Le Berre (37'), 3-3 Arnau Güell (46')

Àrbitres: Albert Barba i Jani Nicolàs