Derrota en el primer partit de les fases d’ascens

Un sènior vilanoví que arribava al partit amb la baixa d’Edu, i amb Collados i Caelles amb molèsties, els tres cincs de l’equip

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia – Vive El Masnou Basquetbol. Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 62 – Vive El Masnou Basquetbol 68

Sortida amb Javi, Aleix, Carlos, Sugri i Miki. Nervis inicials, on els grocs combinen moltes variants defensives per intentar aturar un equip molt compensant i amb molt talent ofensiu. En atac, a falta de referències interiors clares, els parroquians intenten transicions ràpides i atacs centrats en el joc exterior. El guió funciona, els grocs recuperen pilotes i dues esmaixades d’Aleix al contraatac i dos triples de Carlos fan marxar els locals 15-13 al final del primer quart.

Segon quart estrany. Als del Garraf els costa trobar cistella, i els del Masnou van sumant des del tir lliure. Al minut 8 el parcial és de 3-9 (18-22), però aleshores una reacció groga permet marxar a la mitja part amb un 28-22. Bona feina dels vilanovins, però amb males notícies, Collados no aguanta el dolor al turmell i no podrà tornar a pista.

I arribem al fatídic tercer quart. Mala decisió des de banqueta, sortida amb quatre petits i Miki de 5. Col·lapse en atac i incapacitat en defensa per aturar un equip visitant inspiradíssim. El parcial ho diu tot, 12-29, cop anímic molt dur pels del Garraf, que veuen com en deu minuts el rival no només ha eixugat diferències, ha aconseguit un coixí important de punts, 40-51, mitja part.

Però els de La Parròquia han demostrat furant tota la temporada una capacitat espectacular per competir tots els partits, siguin quines siguin les circumstàncies. Amb Caelles coix, i Miki i Sugri fent un esforç descomunal, els grocs deixen clar que no serà fàcil guanyar a l’Isaac Gàlvez. Amb un Dídac que sosté l’equip, i un Javi de nou, capital,  els de groc aconsegueixen retallar diferències. Al minut set el lluminós reflexa un 55-57, gran feina i sacrifici del Nou Bàsquet. Però de nou, el Masnou amb tres atacs de llibre marxa fins als nou punts d’avantatge. Un triple de Javi al darrer minut torna a acostar els grocs, però els visitants en tenen prou en sumar des del tir lliure per endur-se el partit. Derrota 62-68. Donant la cara i competint, no es pot demanar mes. Proper partit dissabte a casa del Sant Pere Terrassa, de ben segur que La Parròquia ho tornarà a intentar. Seguim.

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia: Sugri (2), Alex, Nil, Guillem, Aleix (18), Collados (2), Javi (16), Caelles, David, Carlos (9), Dídac (11) i Miki (4).