Hoquei patins

Un punt que arriba tard

El CP Vic i el CP Vilanova van empatar a quatre gols en el partit disputat al Pavelló del club osonenc i corresponent a la 21èna jornada de l’OK Lliga Plata Grup Sud

Partit intranscendent per les dues històriques entitats del mon de l’hoquei -fundades en el mateix any- i que d’una banda el Vic tenia garantida la permanència en la divisió de plata en la seva primera incursió en la categoria, mentre el Vilanova havia certificat el descens fa unes jornades.

El partit es va posar bé pel Vilanova que obria el marcador en el minut 5 obra de J. López, i que podia haver ampliar el mateix si hagués transformat la directa per blava a Grau. No va ser així i es va arribar al descans amb aquesta mínima avantatge visitant.

En la segona part de nou van ser els vilanovins qui en el minut 3, Vergés, feia el segon gol, però com sempre passa l’alegria dura poc, ja que en el següent minut el Vic reduïa diferències i entrava en el partit. I de quina manera perquè amb  tres gols més -un de falta directa- es va presentar a manca de poc més de set minuts pel final amb un 4 a 2 en el lluminós.

J. Martinez, va tornar a fer entrar al Patí en l’encontre tot just quan els locals estaven celebrant el seu quart gol i va ser Vergés qui transformant una directa per blava a tres minuts pel final deixava l’empat definitiu al marcador.

Ara el CP Vilanova entra en una etapa decisiva pel seu futur, amb unes eleccions a la presidència en les que les dues opcions que sembla ser que a hores d’ara es presentaran, haurien, pel bé del Club, apropar diferències de gestió, deixar de banda les rancúnies -si n’hi han- i anar plegats a portar el timó del club de manera inmediata.

Cal urgentment establir els plans a curt plaç -els primers equips masculí i femení han perdut la categoria estatal- i no menys important la remodelació de l’hoquei base per integrar-lo esportivament i socialment en l’Entitat.

Demanem un esforç i generositat als possibles candidats. Una única candidatura amb la unió de les possibles candidatures és vital pel futur. No fer-ho portarà a perdre un temps valuós al ajornar el treball de la Junta que regirà el Patí en la propera temporada

C.P. VIC  4 -- C.P. VILANOVA  4

Pista .- Pavelló del C.P. Vic

C.P. Vic.-  Jiménez, Soler, Font, Rodríguez, Parcerisa (cinc inicial) Buxaderas, Balcells, Ramírez, Grau i Burgaya (p.s.).

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Vergés, Lecha, Mudarra, López (cinc inicial) Garrido, La Laguna, Bertran, Martinez i Pérez (p.s.).

ARBITRES: Srs O. Pérez i A Ferré

GOLS: 1A PART; 0-1 López (min 5). 2ONA PART; 0-2 Vergés (min 3), 1-2 Ramírez (min 4 ), 2-2 Grau de FDB (min 8), 3-2 Soler (min 10), 4-2 Rodríguez (min 18), 4-3 Martínez (min 19), 4-4 Vergés de FDB (min 22).

TARGETES .- Blaves a Grau , Rodríguez i Font del Vic i Mudarra del Patí Vilanova.