Més forts que mai a casa

L’equip controla la primera meitat però destrossa a la segona meitat a La Múnia

El Sitges B jugava uns dels millors partits davant La Múnia. Eix

UE Sitges B 4 – La Múnia 0

Com deia el mateix tècnic Toni Salido el Sitges B jugava uns dels millors partits davant un La Múnia que portava una molt bona trajectòria, l’equip de Baltà va intentar controlar sobretot a la primera meitat a un Sitges que fins i tot va cedir terreny tot i anar guanyant des del minut 10 amb un gran gol de Josep, uns retocs al mig del camp per part del cos tècnic sitgetà donava la volta a la truita portant el joc on l’interessava anant al descans malgrat tot amb aquest 1-0 al marcador que hagués pogut ser més exagerat.

Fis al minut 63 va aguantar La Múnia al conjunt de Toni Salido i Sergio Alcaraz però el gol de traca de Jaume Font sempre molt disciplinat en el seu joc començava a passar factura als visitants, Jean Marco que havia sortit minuts abans posava el tercer en una fase del matx en que l’equip estava jugant a un bon ritme, posant el quart Dani Tamayo al minut 79, encara van poder ampliar més el marcador arribant a la fi amb aquest bon triomf d’un Sitges que es troba en el seu millor moment, tercer a la taula i encara sense conèixer la derrota en aquesta segona meitat.

UE Sitges B: Adrià Lobato, Mary Coolibaly, Bruno Sastiaga, Jaume Font (Pau Ortiz 76) Josep, (Guillem Gracia 50) Alex Rodríguez, (Marc Avila 81) Dani Tamayo, Gerard López, Marc Silva, (Jean Marco 50) Raul Barneda, Pau Junyent i (Alejandro de Pineda 69).

Aquest sitges que tan sols ha perdut un partit a camp contrari viatja al camp del Montbui, els de l’Anoia son vuitens a la taula amb 34 punts, dels 26 partits jugats han guanyat 10, empatant 4 i perdent 12, l’hora d’inici aquest dissabte a partir de les 16 hores.