El Nou Bàsquet surt amb el cap ben alt, tot i els 18 punts de diferència

Bàsquet Sant Pere - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia. Eix

Bàsquet Sant Pere 71 - CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 53

Segon partit de les fases d’ascens pel conjunt vilanoví, aquest cop davant del Basquet Sant Pere de Terrassa.

Només trepitjar la pista els grocs ja podien presumir que seria un partit dur, molt dur. Grades plenes, amb un ambient espectacular, davant un gran equip, i encara arrossegant moltes baixes, i a posteriori amb algun detall més incontrolable per part dels del Garraf.

Sortida amb Javi, Alex, Carlos, Miki i Edu.

Els locals arrenquen el partit molt intensos en defensa i amb gran encert en el tir de tres. Els vilanovins intenten igualar la intensitat defensiva dels vermells, però algun detall no els hi permet. Tot i així, de nou un gran Edu manté l’equip, i es marxa al final del primer quart amb 22-16.

El segon quart dels vilanovins és espectacular. Lluitant contra tot i tothom, el Nou Bàsquet, no només continua dins el partit, si no que aconsegueix donar-li la volta al marcador i deixar als locals amb només sis punts al parcial. Dos darrers minuts d’inspiració visitant, amb dos triples inclosos de Carlos, permet marxar a la mitja part amb 28-30.

Bona sortida dels locals amb dos triples, i de nou amb una defensa que els grocs intenten igualar. Els parroquians no anoten fins al minut 7, mala presa de decisions, poc encert i…detalls. Aquest fet combinat amb els 13 tirs lliures tirats pel Sant Pere (2 pels grocs)fan bo el resultat a final de quart, 46-40.

Els vilanovins necessitaven una reacció i Javi estava disposat a liderar-la. Al minut 3 anota 7 punts seguits que empaten el partit a 49. Minuts de nervis per ambdós costats però de nou entrant al minut 7 un nou triple del base groc empata a 53. A partir d’aquí detalls. Uns controlables, i altres no tant. De nou 12 tirs lliures pels locals al quart (4 pels grocs, dos d’ells a falta de 10 segons). Tècniques, antiesportives, desqualificants i un rival amb un gran nivell de bàsquet, no ho oblidem.

Resultat 71-53. Potser el CNB Vilanova no mereixia guanyar el partit, el que està molt clar que no mereixien els visitants son alguns detalls, un tracte absolutament injust i en moments prepotent i poc respectuós.

El Nou Bàsquet surt amb el cap ben alt, tot i els 18 punts de diferència. Ho seguiran intentant, de moment dissabte a Bellpuig.

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia: Sugri, Alex (6), Nil (5), Aleix (2), Javi (12), Caelles (2), Edu (17) i Miki (3).