Gimnàstica

Plata per la promoció 5 masculina

Nuei Lambea al podi. Eix

El passat 30 d'abril es va celebrar a Salt la 2a. Fase de la Copa Catalana GAM.

Els gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova entrenats per Xavi Tenor i Lluna Ruíz van fer un bon paper a la competició, destacant la Plata de Nuei Lambea en Promoció 5.

En categoria Promoció 3, Llibert Villaubí va concloure 11è, aconseguint el 3r. lloc a Terra en la classificació per aparells.

En categoria Promoció 5, Nuei Lambea, va guanyar la Plata a la classificació general, 1r. a Paral·leles i Barra fixa, 2n. a Anelles i 3r. a Terra. Martí Gelida, va finalitzar 7è. a la classificació general i 2n. a Barra fixa en la classificació per aparells.

En categoria Base 4, Rubén Pecellín va concloure 5è a la classificació general, 3r. a Salt i 2n. a Paral·leles.

En categoria Base 5, Oriol García, va finalitzar 13è. a la classificació general i 1r. a Salt en la classificació per aparells.

El proper cap de setmana es celebrarà la 3a. Fase de la Copa Catalana en categories Escolars A-B-C-E a Hostalets de Balenyà i la Fase Final CEEB al CEM La Mar Bella de Barcelona.