L’AB Vendrell femení perd a la pista del Roser i es queda sense marge d’error

Càmping Bianya Roser C - AB Vendrell. Eix

Derrota de l’AB Vendrell femení, en el segon partit de la fase de permanència, a la segona catalana femenina, les d’Eric Blay, van caure per un ajustat 56-54, a la pista del Càmping Bianya Roser C, després d’un partit molt igualat, on un parcial de 7-0, favorable a les locals, va ser decisiu, de cara al resultat final. Les taronges, sumen dos derrotes, en els dos partits disputats, en aquesta fase i es queden sense marge d’error, si volen dependre d’elles mateixes,per salvar la categoria. La bona notícia, és què els dos encontres, els jugaran davant la seva afició, contra el Torelló i el mateix Roser C.

El matx, jugat a la estació del Nord, de Barcelona, va començar igualat, amb els dos conjunts defensant en zona, que deixava un 9-10, a la fi del primer quart. Un Roser, molt més encertat a l’inici del segon període, va provocar un parcial de 10-2, que els donava un 19-12; un triple de la visitant Andrea Cabrera, feia reaccionar, a les del Vendrell, que dominant, el rebot i amb una major actitud defensiva, retallaven, a un 25-22, el lluminós, a l’arribar al descans.

Després de passar pels vestidors, les de Barcelona, van sortir decidides a trencar el partit, amb una intensitat defensiva, que provocava errades en les taronges,sort dels triples de les visitants, que van aguantar, la rauxa de les locals, primer un d’Andrea Pérez i un altre de Cabrera, les mantenien, a prop del rival, 35-30, després, amb 39-31, dos més de Paula Garcia i Paula Peregrín, les acostaven,39-37, per acabar, amb un de Natàlia Cifuentes, que ho deixava, tot, obert, 45-40, de cara al quart definitiu.

Un últim període d’infart, i on la defensa de les del Baix Penedès, va capgirar la dinàmica del partit, parcial de 2-9, en els primers sis minuts, 47-49 i amb les taronges, visitant sovint la línia de personal, 5/8 en aquest tram. Amb 49-49, cinc punts consecutius, de Cifuentes, donaven un 49-54, que feia somiar a les del Penedès, a 2.37 del final; però, un triple de la local Carla Olivan, va fer creure al Roser en la victòria, què tancava el partit amb un 7-0, què, les vendrellenques, no van poder respondre. Ara, cal centrar-se, en el partit davant el Torelló, que visitarà Coma-ruga, el proper diumenge.

Pel Vendrell van jugar: Rigal (7), Cifuentes (10), Cabrera (6), Garcia (7), Pérez (7), Marco, Gutiérrez, Elias (8), Peregrín (9) i Casañas. 13/24 tirs lliures, 7 triples anotats.

Parcials: 9-10, 16-12 (25-22), 20-18 (45-40), 11-14 (56-54).

L’AP Dental Vendrell, ajornava el seu partit a la pista del Teià, encontre, què es disputarà aquest dimecres, en una setmana, amb dos compromisos pels taronges, doncs, diumenge, rebran a Coma-ruga, la visita del Mollet B, en aquesta fase de permanència, a segona catalana.

El sènior 2 masculí, per la seva banda, superava el doble compromís, davant el Rapitenc. Dissabte, guanyava per 68-72, a Sant Carles de la Ràpita, en un duel, igualat, mentre que diumenge, tornava a superar, al mateix rival, per 82-47, en un partit sense història, per la superioritat dels taronges. Amb aquestes dos victòries, els del Vendrell, s’asseguren, la permanència a tercera catalana, a manca de dos partits pel final.