Podien guanyar o perdre però acaben empatant

El Sitges A tan sols suma un punt a Vilafranca tot i finalitzar la primera part guanyant per 0 a 2 el dia del debut del nou cos tècnic

Fundació Atl. Vilafranca 2 – UE Sitges A 2

Ja sense Luri Sorroche a la banqueta i després d’una setmana moguda l’equip que ara entrena el tàndem Toni Salido i Sergio Alcaraz es va haver de conformar amb un punt en un partit en que l’equip jugava molt intens als primer temps però que va veure com els locals l’igualaven un 0 - 2 en dos minuts.

És cert que el partit va oferir un to molt intens, que el joc desenvolupat pel Sitges generava molt bones sensacions i que el gol d’Over als primers 20 minuts va servir per conquerir confiança en un camp d’aquest anomenats complicats, però també és cert que els vilafranquins no donaven el braç a tòrcer disposant d’arribades amb molt de perill, Carlos Henarejos a manca de dos minuts pel descans posava el 0 a 2 i la va tenir el Sitges per matar el matx segons després.

A la represa la Fundació donava un pas endavant contrarestat per un Sitges crescut i ordenat. Els gols de Jan Casas al 76 i d’Oriol Boada al 78 van sorprendre i de que manera, igualant un partit que fins les hores havien controlat, després les van tenir els dos equips però potser les més clares van ser amb falta d’encert tan de Sacris com la de Martí Ferret arribant a fi del partit amb l’empat final i amb la sensació per part del conjunt de Toni Salido que s’havien esfumat dos punts que havien merescut guanyar, un resultat que els que fa que continuïn tercers a la taula un punt per sobre del Marianao Poblet i dos per sobre del Terlenka Barcelonista.

UE Sitges: Nito, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, Alex Laguna (Victor Navarro 46) Carlos Henarejos, Matías Gomara (Victor Morillas 46) Alex Frutos, Guillem Fonoll, Over Ramos, (César Gutiérrez 46) Dani Midcley,(Sacris 80) Arnau Moya, i (Martí Ferret 75).

Darrer partit del Sitges A al municipal d’Aiguadolç, jugarà davant del Atl. Prat Delta, 10è a la taula amb 31 punts, dels 25 partits jugats han guanyat 8, empatant 7 i perdent 10, l’hora d’inici a les 12’15h.