El Sènior del Bàsquet Sitges-La Guixeta va patir la segona derrota a la lligueta d'ascens a 1a catalana

Aquest cop per un ajustat 67 a 62 a la pista de l'UBSA de Sant Adrià

UB Sant Adrià “B” - Bàsquet Sitges/La Guixeta. Eix

C.C. Segona  masculí – Ascens – grup 06

UB Sant Adrià “B”      67
Bàsquet Sitges – La Guixeta    62

N.Bellmonte 2, N.Guillen 5, A.Miguelsanz 8, JA.Bustos 9, O.Thiam 10, I.Ruiz, A.Villar 4, M.Perez 14, J.Carrion, O.Camprubi 8, V.Siriaco, N.Velasco, P.Cabezas 2, P.Alcazar, M.Rubi, Y.Pedroso.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials:   19-22  21-15   15-8   12-17

Els Sitgetans no van poder aturar els contraatacs dels locals i el partit va marxar a la segona part, quan l'atac dels del Garraf no va estar tan encertat.

El partit començava bé pels de Pins Vens, molt encertats en el llançament de tres. Sis triples anotats al primer quart mantenien igualat el marcador tot i que la defensa començava a fer aigües davant dels uns contra uns rapidíssims del Sant Adrià. Els locals, sense el nivell d'encert del Sitges, anotaven 19 punts al primer quart per 22 dels visitants.

El segon va començar amb un triple dels de Sant Adrià que empatava el partit a 22, i els blancs no va estar tan encertats. La defensa continuava tova i els locals començaven a arrencar la màquina dels contracops, que el Sitges havia pogut contenir el primer quart. Tot i així el marcador va estar molt igualat, i només tres tirs lliures ficats a manca de quatre segons per finalitzar la primera meitat van desfer la igualtat. 40 a 37 favorable al Sant Adrià.

La represa va ser fatídica pel Bàsquet Sitges, tot i que va començar bé amb un parcial de 0 a 5. Però al llarg del quart encara va veure més reduït l'encert anotador a la vegada que patia de debò les ràpides transicions del Sant Adrià. La defensa dels blancs feia aigües. Un parell de parcials, el primer d'ells 10-0, començaven a obrir forat al marcador, acabant el quart 55 a 45.

Però no tot havia acabat, perquè si hi ha hagut alguna constant en el joc del Bàsquet Sitges durant la temporada, ha estat la de lluitar sempre fins al final. Els visitants van plantejar llavors una defensa 1-3-1 que posava en problemes al Sant Adrià. El Sitges recuperava pilotes en defensa, però dissortadament no es transformaven en cistelles al costat contrari, i el Sant Adrià continuava castigant amb contracops. Tot i això, el partit entrava al darrer minut 66 a 62. Però de nou les esperances de guanyar el partit es van topar amb la manca d'encert i així es va arribar al resultat final, 67 a 62.

Cal destacar  l'actuació  d'en  Mauro  Pérez  amb  14 punts i  5 rebots  i l’Omar Thiam  amb 10punts.

Dissabte vinent el Bàsquet Sitges - la Guixeta rebrà a Pins Vens al CB Quart Bicentury, de Girona, a les 19:30 hores.

C.T. Sènior A masculí –segona fase- permanència– grup 10

Bàsquet Sitges “B”     52
C.B. Viladecans “B”     69

J.Mateo 10, A.Ruiz, Y.Pedroso 14, O.Porras 6, M.Emde, JE.Piñero 15, J.Bordonau, A.Cadenas, O.Miro, D.Arjona 2, A.Valera, G.Franco, C.Sanchez, F.Sanchez 2, I.Vicente 3.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials:   13-19  16-17   12-16   11-17

El sènior B perd el tercer partit de la lligueta de permanència.

Tot i en la dinàmica negativa en que es troba l'equip, el sènior B va realitzar una bona primera meitat on tres cistelles a l'últim minut, avançaven els visitants 29-36.

Després del descans l'equip ho va intentar però el poc encert en el tir exterior va condemnar el Sitges mentre el Viladecans a poc a poc es distanciava encara més en el marcador fins al resultat final, 52-69. D'aquesta manera el sènior B perd els tres primers partits de la lligueta i només una carambola miraculosa donaria la permanència als sitgetans.

El proper partit diumenge dia 15 de Maig a les 16:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. CIC “B”.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – segona  fase – Títol -  grup 05

Basquet Sitges “A”     49
Casa Agency – C.B. Sant Josep Obrer Blanc 47

J.Prat, M.Rubi 13, A.Mila 2, L.Mayoral, L.Chimeno 5, K.Ayouna 10, O.Miro 2, B.Reinon 2, A.Vernon, C.Alemany 13, M.Guell 2, P.Alcazar.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:   13-18  15-6   8-12  13-11

Tercer partit de les fases de nivell A pel junior sitgetà amb un balanç de 0 victòries i 2 derrotes. Els sitgetans arribaven amb l’objectiu d’aconseguir donar una bona imatge i lluitar el partit contra els líders del seu grup a la fase regular i els líders de les fases invictes amb un balanç de 2 victòries i 0 derrotes.

Inici del partit amb molts nervis, tornem a encaixar un dolent parcial, 0-5, però ràpidament s’iguala el marcador i es comença a veure l’esdevenir d’un gran partit de bàsquet. Molta tensió i molta igualtat que provoca arribar al final dels primers 10 minuts 13-18, 5 punts a favors dels de L’Hospitalet.

Però els junior sitgetà no es rendirà mai i igual que l’anterior setmana, un espectacular Marc Güell en defensa, permet que la circulació de pilota i el ritme del partit canvii totalment i fos els del Garraf els que, acabant els primers vint minuts, tinguessin el marcador a favor. Parcial de 15-6 i +4, 28-24.

Quedaven dos quarts molt i molt interessants i vibrants. Amb anades i tornades al marcador, en cap moment es podia preveure a quina banda es decantaria el marcador. Dos equips molt semblants lluitant cada pilota com si fos la última jugada del partit. Dos equips amb l’ambició de passar de ronda.

I aquesta situació d’igualtat arribaria fins al minut 39, 44-47 pels visitants. Temps mort local i triple del Carlos per igualar el marcador. Durant aquest minut i mig tots els jugadors presentaven molts nervis, però la sang freda dels locals permetien molt bones defenses i anotar dos tirs lliures que serien claus per l’esdevenir del partit.

Final molt emocionant i primera victòria pels sitgetans, 49-47, que permet continuar somiant amb passar de ronda i classificar-se per uns vuitens de final. PARTIDÀS en majúscules de tot l’equip. Si es manté aquesta línia durant els 3 partits que queden i acabem de recuperar els jugadors que encara no estan amb el grup serà molt difícil guanyar-nos.

Proper partit dissabte 14 de maig a les 12:00  hores a Pins Vens contra CB Matadepera. Una altra oportunitat de veure un gran partit de bàsquet i poder continuar somniant en aquesta gran temporada del Junior sitgetà.

C.T. Junior “B”  masculí – nivell C2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”     44
EEM Mediona      31

Eric 4, Ignacio, Pol, Jaume, Samuel, Jhonatan 8, Hèctor, Lucas 4, Da Wei 8, Victor 9, Adrià, Gabriel, David F, Alejandro 2, Joel 1, Leo 8.

Entrenador: N.Velasco, A.Molina

Parcials:   12-6  8-5   16-8  8-12

Partit de tornada contra el Mediona. Trobada molt semblant al qual es va celebrar fa dues setmanes. Superioritat per al Sitges durant tot el partit encara que no es materialitzava en el marcador per culpa del poc encert.

Cap encert en el triple i pobre percentatge de dins de la zona feia que la diferència fora de 10 punts.

A causa de la suma de baixes es va convocar a tres jugadors del Cadet A, fet que ens van ajudar a treure el partit complementant les rotacions.

Resultat final 44-31.

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E.B. Pallejà Vermell.

C.T. Cadet “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”     64
Ferroli Bàsquet Ribes B     72

Juan, Diego, Joan, Marc, Leo, Eric, Biel, Victor, Enoc, Joel, Jake, Logan.

Entrenador: Balta i Alvaro    Delegat: Nacho Joven

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el  Marcel Cunill Assegurances – CB Artes Vermell

C.T. Cadet “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 03

Basquet Sitges “B”

Max, Pablo A, Daniel, Pablo V, Felix, Gabriel, Hèctor, Arnau, Alex, Paul, Da Zhi, Toni, Il.lia, Matías.

Entrenador: Oriol i Marçal     Delegat: Alberto Ayllon

El proper partit és el dissabte dia 14 de maig a Pins Vens a les 10:30 hores contra el CB Montpedrós.

C.T. Infantil “A”  masculí – nivell B1 – segona fase – grup 02

C.E. Gelida A.      69
Basquet Sitges “A”     55

Arnau, Alex A, Guillen, Marc, Daniel, Hugo, Sergio, Max, Mateo, Eric.

Entrenador: Nacho i Martin     Delegat: Berta i Alexandra

Molt bon inici de partit dels sitgetans a nivell defensiu on aconseguim treure del partit als seus dos millors jugadors, tot i això els 8 triples de l'equip local només a la mitja part fan que marxem 10 abaix al descans.

No estem massa encertats en atac i no aconseguim retallar distàncies. Inici del vuitè període 20 abaix, espectacular intensitat de tot l'equip on aconseguim ficar-nos a 6 punts, tot i això no podem acabar guanyant el partit.

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 11:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del  Bàsquet Llor A

C.T. Infantil “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 02

C.B. Sant Andreu Groc     35
Basquet Sitges “B”     51

Ferran, Daniel, Zian, Dario, Benjamin, Aleix, Maksim, Samuel, Mark, Marçal, Eduard, Ander, Alejandro, Rodrigo, Ivan.

Entrenador: Edu i Aleix      Delegat: Maria Cuvier

Parcials :  7-12   8-13   10-15   10-11

Gran partit de l'infantil B a la pista del Sant Andreu. La setmana anterior el Basquet Sitges va perdre a casa, fent un mal partit, i aquesta vegada l'infantil va demostrar durant els vuit quarts, que tenien ganes de revenja, i així va ser. A més els dos jugadors importants del Sant Andreu, García i Lara, no van estar tan encertats com en el partit anterior.

Important que després d'una derrota han sabut sortir mentalitzats a no cometre els mateixos errors

Aquesta dues setmanes ens juguem el lideratge del grup amb el Laietá.

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.E. Laietà – Ascensors Eninter B

C.T. Mini “A”  masculí – nivell B2 – segona fase – grup 02

C.B. Viladecans Vermell     44
Basquet Sitges “A”     94

Alex C, Oriol, Roger, Adrián, Max, Alex L, Ignacio, Daniel, Ramon, Gianluca, Juan.

Entrenador: Galdric i Gerard     Delegat: Juan Jose i Martina

El Mini A va realitzar un molt bon partit i a una intensitat molt alta. Ja des del primer període el Sitges va agafar una distància important i va seguir treballant sense afluixar en cap dels altres períodes fins al final del partit. Amb un bon joc col·lectiu amb la passada com a protagonista els sitgetans s'emportaven la victòria a la pista del Viladecans.

El proper partit dissabte dia 14 de maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Begues

C.T. Mini “B”  masculí – nivell D2 – segona fase – grup 04

Basquet Sitges “B”     41
Nou Bàsquet Olesa Negre    50

Mark, Joan Eudald, Matt, Guim, Guillem, Pol, Dionis, Valentino, Theo.

Entrenador: Nacho Velasco      Delegat: Martina

El proper partit dissabte dia 14 de maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el  La Salle Manresa 2.

C.T. Pre-mini “A”  masculí – nivell D– segona fase – grup 02

Basquet Sitges “A”      34
BC Tecla Sala B      22

Pablo, Gerard, Roc, Julen, Wilfer, Andres, Luka, Nathan, Marcos, Matías, Victor, Nenad, Drake, Elliot.

Entrenador: Angel i Marc     Delegat: Daniel Rucandio

Parcials:   8-4  0-2  2-3  9-1   3-5  0-2  8-0  4-5

Nova victòria del premini a casa per 34-22 contra el Tecla Sala, en un altre partit bastant espès. Manca de defensa, atacs poc fluids i poca intensitat. Això ens va fer perdre 5 dels 8 quarts del partit, sort que els 3 que vam guanyar van ser per diferencia. Toca ficar-se les piles per millorar de cara la setmana que ve, juguem contra un dels millors equips de la lliga, el Gelida.

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 9:00 hores, el Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el C.E. Gelida.

Escobol Sud – Escobol Sud G2

Bàsquet Sitges Blanc

Cinto, Teo, Nil, Queralt, Pau, Cylian, Evghenie, Parker, Laia, Mohsine, Laura.

Entrenador: Elena     Delegat:

Proper partit dissabte 21 de Maig a les 11:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Viladecans.

Escobol Sud – Escobol Sud

Bàsquet Sitges Verd

David, Vera, Unasc, Valentina, Laia, Victor, Telma, Ania, Martina, Nil.

Entrenador: Marc     Delegat:

Proper partit diumenge 15 de maig a les 9:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista de C.B. Begues a jugar el seu segon torneig, entre els equips C.B. Esparreguera, C.B. Castellbisbal, Bàsquet Llor i Bàsquet Sitges

C.T. Sènior A femení – Ascens – grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca     42
C N Caldes “B”      60

Clara 2, Núria 5, Enda 2, Belen, Laura, Anna 3, Xenia 6, Martina, Maika, Ona 5, Jana, Ainhoa, Berta 19, Marina, Gisela, Judit.

Entrenador: I.Vicente    Delegat : M.Emde i A.Orrit

Parcials:      12-16  12-14  7-10   11-20

Resultat enganyós del sènior femení. La diferència en el marcador no es pot comparar amb la diferència a la pista. Les nostres noies han jugat un gran partit enfront del Caldes, primeres classificades de la seva lliga regular.

La falta d'experiència ha estat un punt clau en la derrota d'aquest dissabte. Les sitgetanes han fet un bon partit, però han regalat molts punts a l'equip visitant, donant segones i terceres opcions en l'atac de les noies de Caldes i sobretot a la primera part, deixant que anotessin la meitat dels punts des de la línia de tirs lliures. Faltes sense gaire sentit que portaven a les visitants a la línia de tirs lliures i aconseguien un alt percentatge.

A la mitja part marxaven al vestidor 6 punts per sota.

La segona part, les visitants han jugat amb més tranquil·litat i força encert. L'últim període les nostres noies han arriscat per intentar remuntar, però han concedit molts espais i contraatacs i les visitants anotaven amb molta facilitat.

Dissabte vinent dia  14 de maig a les 17:45 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Oca,  rebrà C.B. Llinars.

C.T. Sots 21 femení – nivell B – Títul – grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca      39
Càmping Bianya Roser Negre     48

Lucia F, Berta, Maria, Marina, Judit, Jimena, Ines, Lucia J, J Gina, Alba, Laia, Alexia V, Ariadna, Alexia S.

Entrenador: H.Baiz i M.Emde   Delegat :

Parcials:    16-6  5-13   7-7   11-22

Segona derrota de la fase pel títol, que ens deixa en les nostres mans el passar de ronda, guanyant els 3 partits que queden.

40 minuts jugant contra zona, on només al primer quart trèiem solucions per atacar-la. Un segon i tercer quart on no estem massa encertades en atac fan que les visitants es tornin a ficar al partit. Últim quart amb masses errors defensius i on no va haver un bon balanç defensiu van fer que se'ns escapes el partit.

Dissabte vinent dia  14 de maig a les 16:00 hores a Pins Vens, el Bàsquet Sitges-La Oca,  rebrà el AB Premia.

C.T. Cadet “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Samà Vilanova – CFA    102
Basquet Sitges “A”       32

Alexia S, Alexia V, Ariadna, Aitana, Alba, Sofia, Xesca, Abril, Vinyet, Àgata, Andrea, Laia.

Entrenadors : Gerard i Clara    Delegat : Antonio Sánchez

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del  C.B. Grup Barna Blanc.

C.T. Infantil “A”  femení – nivell B1 – segona fase – grup 01

C.B. Manlleu (IF-1)      53
Basquet Sitges “A”     52

Mae, Jana, Tarik, Sara G, Sara E, Rita, Isaura, Fiona, Laura, Martina.

Entrenadors: Nuria i Marina    Delegat : Pedro Antonio Gil

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 12:00 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Tona.

C.T. Mini “A”  femení – nivell B2 – segona fase – grup 05

S.A. Súria       66

Yara, Alba, Jana, Sofia, Amanda, Georgina, Sofia, Martina, Samakoli, Ines, Mar, Velentina..

Entrenadors: Clara      Delegat : Xenia Molins

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 10:30 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del C.B. Esparreguera.

C.T. Mini “B”  femení – nivell D2 – segona fase – grup 02

Nou Bàsquet Olesa Negre    48
Basquet Sitges “B”     45

Queralt, Maria S, Claudia, Maria P, Paula, Julia, Marina, Carlota, Georgina, Alexia, Laia, Mariona, Lucia.

Entrenador: Baig Diaz      Delegat : Ona

El proper partit dissabte dia 14 de Maig a les 10:45 hores, el Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del BF Castelldefels 11 12