De nou derrota, la tercera en tres partits

Tercer partit de les fases d’ascens pel Nou Bàsquet, aquest cop davant del primer classificat del grup 4, el CB Bellpuig

B Bellpuig – CNB Vilanova. Eix

Arenes Bellpuig CB Bellpuig 83 – CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 71

Els grocs arribaven sense recuperar efectius però amb l’ajuda de Gali, Vargas i David del sènior B.

Sortida amb David, Aleix, Carlos, Miki i Edu. L’equip local comença molt encertat en el tir exterior i amb una defensa molt intensa, amb pressió sobre la pujada de pilota i canvis en tots els blocs, equip molt físic i molt ben treballat. Els grocs per la seva banda també mostren una gran actitud en defensa i aconsegueixen cistelles molt treballades. Un triple dels locals (cinquè del quart) sobre la botzina col·loca el 22-17 amb el que finalitza el primer quart.

Mateixa tònica al següent quart, on els grocs comencen a carregar-se de faltes personals, i on cada cop costa més trobar cistella. L’encert en el tir exterior és baix, i tot plegat passa factura als parroquians que marxen al descans quinze punts a baix (45-30). Cop dur pels vilanovins, que s’estan veient superats per un gran rival. Caldrà recuperar l’equip, sobretot anímicament.
Però si alguna cosa té el Nou Bàsquet és la capacitat demostradíssima els darrers anys de competir tots els partits, i aquest no seria una excepció. Reacció visitant, mental i de joc. Més ritme en atac, més intensitat defensiva, que permet als del Garraf marxar a l’inici de l’últim quart dins el partit (59-52). La falta de control de rebot defensiu, amb les conseqüents segones opcions pel de Bellpuig, degut a la gran presència física local i a que els jugadors interiors grocs estan molt carregats de faltes, fa que la diferència no s’hagi pogut reduir més.

L’equip ho segueix intentant, i amb un David inspirat en el tir de tres, els grocs es col·loquen a només cinc punts a meitat de període. Però les cames pesen, les faltes condicionen, i el cap no està prou fresc per acabar de capgirar el marcador.

De nou derrota, 83-71, la tercera en tres partits, de nou competint, de nou donant tot el que tenen, de nou fent sentir orgull als que envolten aquest grup. No hi ha opcions, però tot i així mai perden la cara als partits, i segur que així serà fins al final.

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia: Alex (7), Nil (2), Vargas, Aleix (9), Gali (8), Javi (14), David (13), Carlos (6), Edu (9) i Miki (3).