Handbol

Gran espectacle d’handbol

Una pilota al pal a falta de 20 segons impedeix aconseguir un punt davant el líder

CH Ribes - Polinyà . Ramon Stockli

Handbol 2ª Catalana

RIBES 36 - Polinyà 37

El Ribes no pot, per petits detalls, guanyar a un Polinyà, ja de primera, que no va venir de  passeig.

Partit molt igualat, diferències màximes de 2 gols per un o altre equip, excepte el 31-34, gols  espectaculars, jugades molt ben treballades, defenses que feien el que podien, els porters  donant el màxim davant uns atacants molt eficaços i el més destacable de tot, el suport d’un  pavelló ple que va estar animant fins l’últim segon. Gràcies a tothom per aquesta empenta  extra que ens doneu.

Primera part on cap dels dos equips es va desfer de l’altre i marcador ajustat en tot moment.  7-6 al minut 10, 12-13 al minut 20 i final amb empat a 18. Cal destacar que al minut 26 el Ribes  va perdre al pivot Oriol per lesió i al 27 el Polinyà a un dels seus pivots per vermella directa per  una falta antiesportiva producte de la tensió del partit però, sense mala fe. I l’últim gol del  Polinyà de falta directe amb el temps ja acabat.

La segona part un calc de la primera, amb jugades espectacular com el fly de Genís al minut 17  per posar el 30-29 pel Ribes i també amb més tensió i més exclusions per part dels dos equips. Els últims 10 minuts van ser determinats, una sèrie d’errades dels ribetans van deixar el  marcador en 31-34 pels visitants al minut 22. Es va refer el Ribes i a falta de 1’10’’ Pedri posava  el 36-37. El Polinyà demanava temps morts i tot seguit, Jordi a la porteria feia una gran  aturada. Últim atac pel Ribes i a falta de 20 segons, Genís estavella la pilota al pal amb molta  mala sort. Resultat final 36-37 però el podia haver guanyat qualsevol. Ara només queda  guanyar els 2 partits finals per poder continuar amb possibilitats d’ascens.

Destacar la el gran partit tant en defensa com en atac i des de la banqueta de tots els jugador  ribetans. La bona gestió del partit per part d’en Guillem i els 12 gols anotats per Pedri.

Jugadors: Marc, Jordi, Pedri (12), Toni (7), Oscar (3), Iker, Pol (5), Roger (4), Genís (3), Yosi (2),  Pere, Sergi, Ivan, Pau, Kike i Oriol.

Proper partit a tot o res, a Granollers davant l’Escola Pia, segon classificat. Només val la victòria per poder pujar a primera.