Nou festival golejador del Sitges B a Montbui

L’equip amb nou tècnic a la banqueta, Alex Villagordo, goleja al Montbui a la segona part amb un futbol ordenat e intens

Plantilla de l'UE Sitges B. Eix

CF Montbui 0 – UE Sitges B 4

Un Sitges en el seu millor moment de joc torna a fer quatre gols per segona jornada consecutiva, en aquest cas al camp del Montbui, l’equip d’entrada sap llegir el guió a la perfecció i amb un futbol intens desgasta a un Montbui que sap aguantar la primera part i fins i tot generar molt bones arribades però no aguanta el ritme imposat per l’equip que ara entrena Alex Villagordo i acaba golejat.

Els canvis realitzats al llarg  de la segona meitat no tan sols donava frescor al Sitges també donava gols sense patir massa i portant el partit on l’interessava, iniciava el seu festival particular golejador al minut 66 en una molt bona jugada colectiva de Pau Junyent posava per davant als seus amb un bon remat, el 0-1, set minuts més tard Alejandro de Pineda que havia sortit minuts abans posava el 0-2, el tercer en ple moment dolç dels sitgetans, Josep no perdona al 76 fent el quart que deixava el partit finiquitat.

UE Sitges B: Adrià Lobato, Mery Colibaly, Bruno Sastiaga, Jaume Font, Guillem Gracia, (Marc Vila 82) Jean Marco, (Josep 60) Alex Rodríguez, Dani Tamayo, Pau Junyent, (Pau Ortiz 78) Gerard López, (Raul Barneda 60) Marc Silva i (Alejandro de Pineda 60).

El proper partit Atl. Vilanova – UE Sitges B

Aquest diumenge al punt de les 18’15hores es juga als Alumnes Obrers tot un partides, un Atl. Vilanova que amb Zigor Bengoa a la banqueta de les 16 jornades disputades ha empatat dos partits, el derbi de la Penya Jove sense gol i l’empat a dos al camp de La Múnia els ha col·locat segons a la taula a quatre punts del líder, la Penya Jove. Mentre que aquest Sitges el darrer partit que perdia va ser precisament al municipal d’Aiguadolç davant  precisament l’Atl. Vilanova, un Sitges que tan sols ha perdut un partit a camp contrari i va ser davant del Ribes, l’equip en les darrers 15 jornades encara no sap que és perdre, empatant tres partits i guanyant 12, arribant en el millor moment al tan esperat partit, l’equip sitgetà que sap que és guanyar a la Penya Jove els dos partits i al Ribes al Municipal d’Aiguadolç, la seva assignatura pendent és l’Atl. Vilanova i per tan en un camp gran com és l’Alumnes Obres i amb un bon ambient li pot anar com anell al dit per aconseguir el seu objectiu, per tan un enfrontament en el que els dos equips es juguen molt.