Judo

Final de la lliga de Mediterrani amb molts campions per l’escola de Judo Vilafranca-Vilanova

Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Escola de Judo Vilafranca-Vilanova. Eix

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló municipal de Falset la última jornada de la Lliga del Mediterrani, per tant s’han proclamat els Campions de Lliga en les diferents categories.

Per part de l´Escola de Judo Vilafranca-Vilanova uns resultats impressionants , després de disputar quatre jornades de lliga, en categoria Aleví, s’han proclamat campions Aaron Cabrera, Aina Ferrando, Guillem Ferrer i sots campions, nomes cedint amb els companys de club, Llorenç Gironès i Victor Cabezas.

En categoria benjamí s’han proclamat campions de lliga Iker Cabrera, Pau Martin, Jan Gea, Leo Pitton i sots campió de lliga Pablo Pitton, nomes cedint amb el seu germà Leo.

En categoria pre-benjamí els campions han estat Arnau Ferrando, Gerard Sans i Alexander Huertas

Recordem que la lliga del Mediterrani, es un format de lliga formatiu per als més petits del club amb la participació del Club de Judo Priorat Terres de l’Ebre (organitzador de la lliga), Judo Sakura de Reus, Judo Canet (Valencia) Judo Hantei d’Andorra, Judo El Vendrell i Escola de Judo Vilafranca-Vilanova i que després de dos anys de pandèmia hem pogut engegar novament amb una participació mitjana de 150 judoques per jornada, fent cada jornada en un poble diferent, aquest anys ha estat a Tortosa, a Reus, a Vilafranca i a Falset.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!