Punt insuficient

El Sitges A suma el segon empat consecutiu amb Toni Salido i Sergio Alcaraz a la banqueta

UE Sitges – Atl. Prat Delta . Toni Muñoz

UE Sitges 1 – Atl. Prat Delta 1

El primer equip del Sitges no passa de l’empat en el darrer partit jugat al municipal d’Aiguadolç davant l’Atl. Prat Delta, l’equip amb Toni Salido a la banqueta juga per guanyar gaudint d’ocasions manifestes per acabar de fer-se amb el partit amb diferència però la manca d’encert així com la desafortunada actuació de la tripleta arbitral els penalitza sumant un punt dels tres en joc, d’aquesta manera dels 14 partits jugats al municipal d’Aiguadolç han guanyat 7, empatant 2, els dos darrers i perdent 5, 3 a la segona volta.

Un cop més es fa bona la dita que el que perdona ho acaba pagant, aquest Sitges va generar més de vuit ocasions clares de gol però la manca de punteria en ocasions que tan sols faltava posar-la dintre tan a la primera meitat com a la segona omplia de dificultats poder sumar els tres punts, assegurant amb el triomf tot i descansar la propera jornada el tercer lloc, amb els moviments fets pel cos tècnic a la banqueta donant noves energies es millorava, Carlos Henarejos de cap marcava un bonic gol que l’àrbitre anul·lava a instàncies del auxiliar de la banda dreta de l’atac per fora de joc que tan sols va veure ell, el mateix anul·lava una molt bona jugada en que Dani Midcley es quedava sol encarant el porter per també fora de joc al 72, el local Arnau Moya que havia sortit instants abans s’inventava un gol de traca posant el 1-0 però al minut 86 aprofitant una jugada a pilota aturada Alejandro Ortega posava l’empat final.

UE Sitges: Nito, Alvaro Montesinos, Alex Cubedo, Sacris, (Over Ramos 79) Cèsar, (Alex Laguna 79) Matías Gomara, (Carlos Henarejos 54) Geri, Martí Ferret (Dani Midcley 54) Alex Frutos, Guillem Fonoll, (Arnau Moya 61) i Victor Morillas.

L’equip sitgetà juga al camp de l’Òdena en el darrer partit del campionat ja que aquest li toca descansar.