Aquest Sitges B pot amb tothom

Els d’Alex Villagordo jugant un altre partit molt seriós controla en tot moment a un Atl. Vilanova que acaba descol·locat

Atl Vilanova – UE Sitges B. Iván Jiménez

Atl. Vilanova 1 – UE Sitges B 3

Amb la victòria al camp del Atl. Vilanova el Sitges B porta tot una volta sense perdre ja que la darrera derrota fou precisament davant l’equip vilanoví amb el debut de Zigor Bengoa a la banqueta a la jornada 13. L’equip sitgetà des de les hores suma 13  victòries i 4 empats, sent el millor de la segona volta, en aquest cas amb Alex Villagordo a la banqueta, l’equip sitgetà li guanyava la partida a un Atl. Vilanova que portava 14 victòries i dos empats, ho feia sense canviar res, jugant el seu futbol  demostrant pel gran moment que passa, sent segon a la taula amb un futbol de pressió i ordenat.

Sempre s’ha dit que el que perdona ho acaba pagant, els vilanovins van tenir a les botes del seu millor home, Sergio Ximénez dues d’aquestes ocasions que sempre acaben en gol però li va mancar encert, al minut 27 en una jugada afortunada el xut de Jaume Font descol·loca al porter vilanoví posant el 0 a 1 al marcador, a partir d’aquí és cert que els dos equip van creure en el seu estil arribant al descans amb aquest solitari gol, a la represa el locals donaven un pas endavant controlat però un Sitges B que al 61 de rebot Jaume Font feia el seu segon, caient com una gerra d’aigua freda als vilanovins però Sergio Ximénez al 72 posava en una molt bona jugada l’emoció amb el seu gol el 1-2, tres minuts més tard aprofitant una badada en defensa feia que Jean Marco Mormeneo rebi una molt bona pilota que no perdonava posant el 1-3 definitiu.

Alineacions:

Sitges B: Adrià Lobato, Rafa Porras, Jaume Font (Gerard López 71) Guillem Gracia, (Alejandro de Pineda 57) Jean Marco Monmeneo, (Max Gil 81) Alex Rodríguez, Mery Coolibaly, Daniel Tamayo, Pau Junyent, (Josep Sánchez 71) Marc Silva, (Pau Ortiz 57) i Raul Barneda.

Atl. Vilanova: Adrià Navarro, Ruben Sousa, Rubén Cortés, Sergio Ximénez , Isaac Ximénez, Marc Cols (Marc Font 55) Jordi Calvet (Martí Soler 46) Ivan Torres, Albert Durango, (Aleix Fuentes 46) Angel Nieto, (Ricard Fernández 73) i Erik Reyes.

L’equip sitgetà aquesta setmana descansa, el proper partit serà al camp del Torrellenc mentre que l’Atl. Vilanova rep aquest diumenge al Torrellenc.