Gimnàstica

Plata per l’equip base 5P GAF del CG Vilanova

L'equip Base 5P. del C.G. Vilanova. Eix

El passat cap de setmana es va celebrar a Terrassa la 3a. Fase de la Copa Catalana en categories Base 3-4-5. Cal destacar la Plata aconseguida per l'equip de Base 5P, entrenat per Lidia Castillejo i Encarni Adsuar.

En categoria Base 3P, Noa Rosalen va aconseguir la 10a. posició a la general, sent 3a. a Terra per aparells i Queralt Carmona conclou 24a. a la general, amb la 3a. millor nota a la classificació de Salt.

En categoria Base 3M, Cloe Lirola va finalitzar en 42ena. posició i Júlia Horta en 49ena. posició a la classificació general.

En categoria Base 4P, la Rita Caballero va aconseguir finalitzar en 26ena. posició.

En categoria Base 5P, la Kate Serrano va ser 5ena. a la classificació general, la Greta Jasanada 6ena. amb la 1a. posició a l'aparell de Terra i Alba González és 12ena. a la general. La suma de les puntuacions de les tres gimnastes els hi permet pujar al segon calaix del podi aconseguint una merescuda medalla de Plata.

En categoria Base 5G, Ariadna Pellicer conclou en 23ena. posició i la Maria Moreno es 58ena. a la classificació general.

El proper cap de setmana competiran a Salt, les gimnastes en categories Base 6-7-8

Aviat, tindrem el llistat de les gimnastes que han aconseguit classificar-se pel Campionat de Catalunya 2022