Gimnàstica rítmica

Júlia Bóveda aconsegueix dues medalles d’or al Campionat de Catalunya

Els conjunts escolars del Club Rítmica Vilafranca aconsegueixen dues medalles al VIè Trofeu Vila de Sitges

Júlia Bóveda i Leyre Porras, campiones de Catalunya d'equips de Gimnàstica Rítmica. Eix

Júlia Bóveda i Leyre Porras, campiones de Catalunya d'equips de Gimnàstica Rítmica. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat dissabte dia 28 de maig de 2022 es va celebrar a la població de Torredembarra el Campionat de Catalunya d’Equips nivell Absolut de Gimnàstica Rítmica, organitzat per la Federació Catalana. Les millors classificades d’aquesta competició, es classifiquen pel Campionat d’Espanya d’Equips absolut de Gimnàstica Rítmica. 

La competició per equips, funciona de la següent manera. Cada equip pot estar format per 2 i 3 gimnastes, de les quals, cada gimnasta realitza un, dos o tres muntatges (segons la categoria). La suma dels exercicis realitzats per a la totalitat de les gimnastes participants de cada equip, dóna la nota final, i així, la classificació pel campionat Estatal.

Per part del Club Rítmica Vilafranca, hi participava la gimnasta alevina, Júlia Bóveda, formant part de l’equip aleví del Club Sicoris de Lleida. La Júlia, que s’estrenava en competició amb el nivell absolut, hi va participar amb l’aparell de maces. La seva companya d’equip, la lleidatana Leyre Porras realitzava un muntatge amb l’aparell de corda. La nostra gimnasta alevina, gràcies a la seva bona actuació ha aconseguit la medalla d’or en la classificació final del seu aparell, i a més, ha aconseguit el títol de Campiona de Catalunya d’Equips en Categoria Aleví, com a resultat de la suma de les dues notes dels dos exercicis realitzats per les dues components de l’equip (maces i corda).

Els bons resultats de l’equip de la Júlia Bóveda i la seva companya, Leyre Porras, els hi ha donat la classificació directe pel Campionat d’Espanya per Equips que es celebrarà durant els  dies 30/06/2022 al  03/07/2022 a la ciutat de Saragossa.

Els conjunts escolars del Club Rítmica Vilafranca aconsegueixen dues medalles al VIè Trofeu Vila de Sitges

El passat diumenge dia 29 de maig de 2022 s’ha celebrat el VIè Trofeu Vila de Sitges de Conjunts de Gimnàstica Rítmica.

En aquestes competicions, hi van participar part dels conjunts de Nivell Escolar del Club Rítmica Vilafranca. El conjunt Benjamí nivell A amb un exercici de 5 mans lliures format per a les gimnastes Ginebre Cañellas, Martina Picon, Abril Izquierdo, Abril Crivilles i Clara Figueras.

El conjunt Aleví Nivell A amb un muntatge de 5 pilotes està format per a les gimnastes Paula Badell, Gal·la Surià, Maria Barrado, Lucia Moreno, Carlota Callejas i Isona Ruiz.  I finalment, el conjunt Cadet Nivell A que participen amb un muntatge de 10 maces està integrat pels gimnastes Aaron Cabezas, Martina Moreno, Eva Buhigas, Alba Raventós, Clàudia Raventós i Bruna Montesinos.

Destacar la primera posició del conjunt Cadet A, la segona posició del conjunt Aleví A; i la quarta posició aconseguida pel conjunt Benjamí A.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local