Finalment tercers

L’equip sitgetà tanca el campionat fent un 7 a Òdena en un partit amb poca historia en una darrera jornada amb tot decidit

Òdena – UE Sitges . Eix

Òdena 2 – UE Sitges 7

Golejant al cuer, l’Òdena, conjunt que tan sols ha sumat dos punts, aquest Sitges posa punt i final a un campionat que ho tenia a la ma al final de la primera volta però el rosari de mal resultats a la segona els deixa sense premi perdent una magnífica oportunitat d’ascens ja que l’han aconseguit els més regulars, el Sant Mauro i Prat deixant sense premi a un Sitges que ha acabat tercer amb dos empats i una victòria en els tres encontres finals amb Toni Salido i Sergio Alcaraz a la banqueta.

Als primer minuts amb gol de Carlos Henarejos el Sitges imposava la seva autoritat, en uns primers minuts que la van tenir tan Sacris com en Carlos, al minut 20 Alejandro Sacristán posava el segon per l’equip de Sitges, dos minuts més tard Cèsar pràcticament el sentenciava amb un tercer al 31, Geri feia el 0-4, dos minuts més tard l’Òdena feia el 1a 4 mentre que al 35 Sacris marcava el 1 a 5, arribant al  descans amb un segon gol local el 2-5.

A la segona meitat el ritme del matx baixava però al 54 César no perdonava amb el 1 a 6, posant el setè al minut 64 Matías amb el que finalitzava el partit, la part positiva deixant de banda el 2 a 7 va ser la incorporació després de la seva lesió del porter Lucas Cajes.

UE Sitges: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Sacris, Carlos Henarejos (Ivan Valero 59) César Gutiérrez, (Carlos Arive 74) Geri, Martí Ferret, (Matías Gomara 59) Alejandro Frutos, Guillem Fonoll, Over Ramos, (Alex Laguna 59) i Victor Morillas.