Crossfit

El crossfit com a arma per acabar amb la violència de gènere

Marta Arenas, coach d’Intercrossfit Vilafranca, ha creat una competició solidària a Vilanova, els beneficis de la qual donarà a l'Associació In Via i amb la qual es pretén donar visibilitat i lluitar contra la violència de gènere

Competició Fight Like a Woman. Eix

Competició Fight Like a Woman. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'esport i la defensa de la violència de gènere s'uneixen a la primera edició del certamen FIGHT LIKE A WOMAN. Els propers 4 i 5 de juny, els amants del crossfit podran unir-se a un projecte social que té com a fi acabar amb la xacra de la violència de gènere i donar visibilitat a un problema latent a la nostra societat, i que cada any es cobra moltes víctimes. Tot això amb esport i competitivitat sana.

Crossfit per acabar amb la violència de gènere

El crossfit és un dels esports que més adeptes han sumat en els darrers anys. Un sistema d'entrenament de força i condicionament que es basa en exercicis funcionals molt variats realitzats a alta intensitat, i que ajuda a desenvolupar i entrenar capacitats com a resistència cardiovascular i respiratòria, resistència muscular, força, flexibilitat….

Un esport molt complet que ara es proposa ajudar a lluitar contra la violència de gènere. Fight like a woman és una competició de crossfit i projecte social que se celebrarà el 4 i 5 de juny a Vilanova i la Geltrú, concretament a la platja de Ribes Roges. Una competició d'equips mixtos amb què, a més de fer esport, es pretén donar visibilitat a aquest problema social.

Una competició per donar visibilitat a aquesta xacra social

Amb aquesta nova iniciativa es vol ajudar totes aquelles dones que puguin practicar crossfit per demostrar que aquest esport és per a tots i que no té cap limitació, a més d'ajudar a través de la superació i un esforç constant.

La primera competició es realitzarà per parelles mixtes i tota la recaptació de les inscripcions, marxandatge i patrocinis es destinarà a projectes socials contra la violència de gènere. Ja s’han fet diferents eliminatòries en diferents box de crossfit de tot Espanya. Pel proper cap de setmana nomes participaran les 100 millors parelles classificades en les categories d’Elite, Rx i Open.

Dissabte 4 de juny començaran les competicions a les  9 del mati fins les 8 del vespre i l’endemà diumenge de les 8 del matí fins a les 3 de la tarda, que s’entregaran els premis.

El guanyadors es classifiquen directament pel Campionat de Espanya de Crossfit. Entre els participants d’Elit hi haurà Fernando Laneza, Bea Allo (Baby-beast) i la vilanovina Maria Olalla. Pel públic en general o amants del crossfit durant la competició, es faran diferent proves per què puguin participar i també col·labora solidàriament amb la causa. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local