Més forts que mai

Torrellenc 1 – UE Sitges B 3

Un hat trick de Jean Marco Mormeneo donen els tres punts a l’equip d’Alex Villargordo en un camp d’aquets anomenats difícils.

El Sitges B es troba a dos partits per aconseguir finalitzar una segona volta per emmarcar i sense perdre amb l’objectiu de finalitzar segons i firmar un campionat impressionant, l’equip que al llarg del mateix tan sols ha sumat una derrota al camp del Ribes, en aquest cas de nou l’equip mostrava una molt bona versió sumant la 20ena victòria del campionat.

De la millor manera començava l’enfrontament per l’equip sitgetà amb gol de Jan Marco Mormeneo al minut 7, tres minuts més tard de nou en una molt bona jugada de Jan Marco Monmeneo entrava el segon, en menys d’un quart d’hora el partit estava molt bé encarrilat amb el 0-2, escurçava diferències els locals al minut 32 posant emoció a falta de 13 minuts pel descans.

A la represa és cert que el Torrellenc donava un pas endavant però també és cert que el gol de penal del golejador del Sitges Jean Marco, el 1 a 3, marcava al minut 67 el desenllaç final.

UE Sitges B: Javi Dorado, Rafa Garcia, Mery Coolibaly, Jaume Font, Josep, ( Pau Ortiz 78) Jean Marco, Alex Rodríguez, Dani Tamayo, (Bruno Sastiaga 45) Pau Junyent (Max Gili 69) Alejandro de Pineda, (Guillem Gracia 69) Raul Barneda i (Gerard López 78).

El proper partit del Sitges, el darrer al municipal d’Aiguadolç a les 17’15 hores davant la Pobla de Claramunt, 13è a la taula amb 31 punts, dels 30 partits jugats ha guanyat 9, empatant 4 i perdent 17.