Handbol

L'equip Aleví Masculí de l'Handbol Ribes es proclama campió de Catalunya

L'equip Aleví Masculí de l'Handbol Ribes campió de Catalunya. Eix

El cap de setmana del 4 i 5 de juny es va celebrar en el Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes la final Top4 de la màxima categoria Aleví Mixt Nivell 1. En aquesta categoria es juguen quatre parts de 10 minuts (se sumen 3 punts per part guanyada, 2 punts per part empatada i 1 punt per part perduda).

Els jugadors del Ribes arribaven a aquesta fase final sense haver perdut cap partit durant la temporada (tot victòries i un empat). Com a primers del grup A tocava jugar la semifinal del dissabte contra el segon del grup B, el CH Vilamajor. L'equip de Lautaro Alarcón va sortir a la pista amb molta confiança en les seves possibilitats. Una defensa intensa i una gran efectivitat en atac van permetre als locals guanyar les dues primeres parts per 7-4 i 8-4. L'equip del Montseny no es va donar per vençut i va guanyar clarament la tercera part per 6-11. En l'última part i amb el suport de la seva afició els ribetans van tornar a recuperar el seu bon joc de l'inici del partit i es van emportar la victòria amb un merescut 7-4.

A la gran final del diumenge tocava enfrontar-se al Handbol Garbí de Palafrugell que havia guanyat la seva semifinal contra el HC Laietà Argentona (10-6). En un pavelló ple de gom a gom i amb la presència de l'alcaldessa Abigail Garrido i de representants de la Federació Catalana d'Handbol, els dos equips finalistes van disputar un partit amb molta qualitat individual i col·lectiva. Els joves jugadors del Handbol Ribes no es van deixar desconcentrar pels nervis i el gran ambient en la graderia i van aconseguir posar en pràctica les indicacions del seu entrenador i tot el que havien après durant la temporada. Sortida aclaparadora dels de casa que en el minut 5 ja guanyaven 3-0. Encara que els del Baix Ampordà no se sentien còmodes en la pista el seu esperit lluitador els mantenia vius en el partit i van acabar perdent la primera part de només un gol (4-3). Segona part controlada pels del Garraf amb victòria per 5-3. Si no es perdia la tercera part, el Ribes seria campió. Un 7-3 en el marcador que ho diu tot donava el títol al Handbol Ribes. Els locals no es van deixar emportar per l'eufòria i també van guanyar l'última part (7-5).

Tercer lloc per al HC Laietà Argentona que va guanyar al CH Vilamajor en un partit emocionant que es va decidir en l'últim quart (9-7).

Gran alegria en el Handbol Ribes no sols per haver obtingut el primer títol oficial en categoria masculina sinó també per el futur prometedor que li espera al club. El Handbol Ribes és fins a dia d'avui l'únic club que ha guanyat les dues competicions alevins federats de màxim nivell (femení i mixt) en un mateix any.

Últim partit oficial de la temporada amb sabor de comiat per als jugadors Aleix Castro, Hugo Ramírez i Pau Piñol que la temporada que ve jugaran en l'FC Barcelona. Des de l'Handbol Ribes els desitgem molta sort i que gaudeixin d'aquesta gran experiència.

Els campions de Calalunya: Valentino Golfieri (porter) / Pau Piñol / Eric Bruzos / Illart Pujol / Alex Tena / Aleix Castro / Martí Marín / Pau Agut / Unai Sanz / Hugo Ramírez  / Nil Llorens / Sitraka Rodríguez / Gabriel Borrás / Gerard Tesouro.

Entrenador: Lautaro Alarcón /

Delegat: Jordi Pujol

Staff addicional: Pere Solé