Gimnàstica rítmica

Els conjunts escolars del CR Vilafranca aconsegueixen 4 medalles

El passat diumenge dia 12 de juny de 2022 es va celebrar el II Trofeu Gimnàstica Sant Cugat

El conjunt Cadet A recollint el trofeu. Eix

El conjunt Cadet A recollint el trofeu. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En aquestes competicions, hi van participar els conjunts de Nivell Escolar del Club Rítmica Vilafranca. El conjunt Pre-benjamí Nivell A que realitzen un muntatge de 5 mans lliures, està format per a Lola Soler, Naiara Isaza, Maria Gutiérrez, Lena Baños i Laia Torras.

En Categoria Benjamí Nivell A que competeixen amb un muntatge de 5 mans lliures, hi ha dos conjunts; el primer d’aquests format per a Ginebre Cañellas, Martina Picon, Abril Izquierdo, Abril Crivilles i Clara Figueras; i un segon integrat per a les gimnastes Irene Santacatalina, Joana Soler, Joana Giralt, Isona Nicolás i Abril.

El conjunt Aleví Nivell A amb un muntatge de 5 pilotes està format per a Paula Badell, Gal·la Surià, Maria Barrado, Lucia Moreno, Carlota Callejas i Isona Ruiz.  El conjunt Infantil Nivell A realitzen un exercici de 5 cordes format per a Laia Pujol, Maria Cabezas, Adriana Morales, Jana Rubires i Laia Pujades.

I finalment, el conjunt Cadet Nivell A que participen amb un muntatge de 10 maces està integrat pels gimnastes Aaron Cabezas, Martina Moreno, Eva Buhigas, Alba Raventós, Clàudia Raventós i Bruna Montesinos.

Destacar la segona posició del Conjunt Benjamí Nivell A-2; i les terceres posicions dels conjunts Cadet A, del conjunt Aleví A i del conjunt Benjamí nivell A-1.

Amb aquesta competició, s’acaba la temporada de conjunts de gimnàstica rítmica de nivell escolar. Aprofitem per a convidar-vos a tots/es al festival de final de temporada que organitza el Club Rítmica Vilafranca, juntament amb el Club Rítmica Sant Sadurní, que tindrà lloc el proper dissabte dia 18 de juny al pavelló Nou de Vilafranca del Penedès a les 17:30h.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local