Gimnàstica rítmica

El CR Sant Sadurní competeix a la final nacional de Gimnàstica Rítmica nivell escolar

El Conjunt Benjamí del CR Sant Sadurní. Eix

El passat cap de setmana 18 i 19 de juny de 2022 es va celebrar a la ciutat d’Amposta la Final Nacional de Gimnàstica Rítmica nivell Escolar en la modalitat de conjunts i individuals.

En aquesta competició, només hi participen els millors conjunts i individuals de cada consell comarcal que, prèviament, s’han classificat i s’han proclamat campiones de cada categoria. El Club Rítmica Sant Sadurní va aconseguir plaça per a dos individuals i un conjunt.

En categoria Benjamí nivell A, van participar el conjunt format per a les gimnastes Chloe Pi, Ivette Moreno, Júlia Mata, Martina del Rio, Clara Batalla i Berta Olivas que amb el seu muntatge de 5 Mans Lliures van aconseguir una meritòria 5a posició. I la gimnasta individual, Berta Olivas, que amb l’aparell de cèrcol va aconseguir classificar-se amb l’11a posició. En categoria Juvenil nivell A va competir la gimnasta individual Paula García que amb el seu muntatge de maces va assolir la 5a posició.

Amb aquesta participació, les gimnastes del CR Sant Sadurní, donen per finalitzada la temporada de competicions, que tornarà a començar el mes de Setembre.