Gimnàstica

Dos ors i una plata per la Via Olímpica a la Copa Catalana

L'equip de Via Olímpica 2-3-4. Eix

El passat 11 i 12 de juny es va celebrar a Hostalets de Balenyà la 3a.fase de la Copa Catalana en categoria Via Olímpica.

Les gimnastes del Club gimnàstica Vilanova entrenades per la Lidia Castillejo van obtenir molt bons resultats.

En categoria Vía Olímpica 2, Gala Martínez va guanyar l'Or en la classificació general. Va ser 3a. a Paral·leles, a Barra i a Terra en la classificació per aparells.

En categoria Via Olímpica 3, Nerea Sampietro va guanyar l'Or en la classificació general. Sent 1a. a Salt i a Terra, 3a. a Paral·leles i a Barra en la classificació per aparells.

En la mateixa categoria, Carlota Moreno va guanyar la Plata en la classificació general. Obtenint la 1a. posició a Paral·leles i Barra, la 2a. a Terra.

En categoria Via Olímpica 4, Diana Ruíz, va finalitzar en 5a. posició a la classificació general i va ser 3a. a Paral·leles en la classificació per aparells.

Les quatre gimnastes s'han classificat pel Campionat de Catalunya 2022 que en la categoria Via Olímpica és celebrarà el 9 de juliol a Vic.