El CR Vilafranca competeix a la final nacional de gimnàstica rítmica nivell escolar

Conjunt Cadet del CR Vilafranca. Eix

El passat cap de setmana 18 i 19 de juny de 2022 es va celebrar a la ciutat d’Amposta la Final Nacional de Gimnàstica Rítmica nivell Escolar en la modalitat de conjunts i individuals.

En aquesta competició, només hi participen els millors conjunts i individuals de cada consell comarcal que, prèviament, s’han classificat i s’han proclamat campiones de cada categoria. El Club Rítmica Vilafranca va aconseguir plaça per a un conjunt.

En categoria Cadet nivell A, van participar el conjunt format pels gimnastes Aaron Cabezas, Martina Moreno, Eva Buhigas, Alba Raventós, Clàudia Raventós i Bruna Montesinos que amb el seu muntatge de 10 maces van aconseguir una meritòria 8a posició.

Aquesta encara no és la úlitma competició de la temporada, doncs en dos setmanes, part de l’equip tècnic de l’entitat, juntament amb la gimnasta Júlia Bóveda, es desplaçarà fins a Saragossa per a disputar el campionat d’Espanya Nivell Absolut.