Gimnàstica

Kate Serrano Subcampiona d’Espanya en Base 5

Kate Serrano a la primera posició del podi en Base 5. Eix

El passat 24 de juny es va celebrar a Lleida el Campionat Nacional Base Gaf 2022.

El Club Gimnàstica Vilanova va participar en categoria Base 5 amb dues gimnastes, la Kate Serrano i l’Alba González, en aquesta categoria competien 255 gimnastes de tota Espanya.

Kate Serrano va concloure el certamen com a Subcampiona d’Espanya en la classificació general absoluta. Campiona d'Espanya en Barra d'equilibri i 3a. en Paral·leles en la classificació general per aparells.

Alba González va finalitzar en 23a. posició a la classificació general absoluta. Cal destacar la seva 6a. posició en l'aparell de Paral·leles en la classificació general per aparells.

Conclou amb aquesta competició la temporada per les categories Base GAF.

Ara queda pendent el Campionat de Catalunya Gam i Via Olímpica que es celebrarà el proper 9 i 10 de juliol a Vic. També el Campionat d'Espanya Via Olímpica que tindrà lloc a Pamplona entre el 20 i el 23 de juliol.